Hamilton: "Nu sunt impresionat de timpii lui Vettel"

de Daniel Popescu
Vineri, 08.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că nu este impresionat de timpul realizat vineri de Sebastian Vettel şi este mulţumit că a putut testa corespunzător monopostul Mercedes.

Lewis Hamilton a stabilit al treilea timp în dimineaţa ultimei zile de teste de pe circuitul de la Jerez, fiind cu peste trei zecimi de secundă mai lent decât liderul Sebastian Vettel.

Pilotul echipei Mercedes afirmă însă că nu este impresionat de performanţa campionului mondial, mai ales că este de aşteptat ca Red Bull Racing să aibă un monopost rapid.

"Nu ştiu cum se comportă pneurile hard, dar în ultimele două zile piloţii par să obţină timpi decenţi cu aceste cauciucuri. Cei de la Red Bull sunt întotdeauna rapizi, aşa că nu este o surpriză, nu mă impresionează deloc. I-am rugat pe băieţi să prezică unde suntem noi, dar nu ştiu. Nu ştim ce cantitate de combustibil au piloţii, aşa că nu putem decât să ghicim", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, după defecţiunea la frânele spate suferite miercuri, Hamilton este mulţumit că a recuperat terenul pierdut după ce a efectuat 59 de tururi în cursul dimineţii.

"Este mult, mult mai bine decât la început.

Monopostul a fost evident capabil, din moment ce am avut doar două probleme. Simt că distanţa parcursă va conta, pentru că în momentul în care ceilalţi vor ajunge la circa 5000 de km noi vom avea 4000 sau ceva de genul ăsta. Dar recuperăm. Rosberg a parcurs ieri 150 de tururi, aşa că am recuperat aproape o zi, pentru că piloţii fac cam 80 de tururi. Probabil că vineri nu vom face 150 de tururi, dar vom încerca să parcurgem cât mai multe", a adăugat el.

Via F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru