Hamilton poate păstra trofeele câştigate pentru Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 12.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a dezvăluit că Mercedes îi va permite să păstreze căştile şi trofeele pe care le câştigă pentru echipă.

Lewis Hamilton a dezvăluit unul dintre motivele care l-au determinat să părăsească McLaren în favoarea celor de la Mercedes.

Pe lângă salariul semnificativ mai mare, britanicul a primit permisiunea echipei de a păstra căştile şi trofeele pe care le va câştiga pe durata contractului, în condiţiile în care la McLaren nu avea această posibilitate. Fostul campion mondial a glumit însă pe seama acestei clauze de contract ca urmare a faptului că Mercedes nu este văzută printre favoritele la victorii în acest sezon.

Urmareste Automarket
"Întrebarea este dacă voi obţine trofee în 2013.
Dacă da, voi ajunge să le păstrez, dar deocamdată nu am niciunul. Este un lucru mărunt, dar lucrurile mărunte contează, aşa cum sunt şi căştile mele. Căştile mele au transpiraţia, sângele şi lacrimile mele şi de aceea vreau să le păstrez. Acum le păstrez, iar trofeele mele sunt trofeele mele"
, a declarat el pentru publicaţia Express.

În plus, Hamilton afirmă că la Mercedes are parte de mai multă libertate de exprimare decât la McLaren, acolo unde echipa influenţa aproape toate activităţile pilotului. "Am venit dintr-un loc foarte bine controlat, un mediu controlat în care erai restricţionat şi în careţi se spune ce declaraţii trebuie să faci", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (10)

  • florin ion
    stire de ultima ora: DTM, la Digi Sport in 2013 si 2014 http://www.digisport.ro/Sport/ALTE+SPORTURI/VIDEO+DTM+la+Digi+Sport+in+2013+si+2014
    6 3
  • adidor77
    ce sa spun despre declaratii... foarte mult tinea el cont de regulile echipei cand il lua gura pe dinainte ;))
    5 11
  • Marian
    Deci tot cu vitrina goala o sa stea si anul asta. Poate ii imprumuta Vettel o pereche de indispensabili transpirati in cursa, sa simta si Ham Ham aroma de campion.
    12 16
  • gabitamu
    din cate stiu eu nu numai vettel e campion pe grila si viceversa se poate asa ca...
    12 3
  • mirel_f1
    Stati linistiti ca nu e chiar asa,si Hai sa o zicem pe aia dreapta sint doar 3 piloti talentati in formula 1 ,RAIKKONEN,HAMILTON si ALONSO ori care dintere cei 3 vor avea o masina competitiva se pot oricind bate la titlu,
    14 10
  • Pai daca le pastra si Schumacher... isi cumpara un castel special pentru a tine toate trofeele castigate :))
    9 1
  • Va pastra titlul de chifla anului daca reuseste sa il bata pe Fernando care in mod cert va fi ajutat de Masa.
    5 1
  • gabitamu
    normal! da la infumuratii care-l vad numai pe vettel ce sa le faci...
    3 2
  • @florin ion.....daca intr-adevar sunteti Florin Ion de la digi sport as dori sa va intreb daca o sa mai difuzati formula 1 si in anii urmatori. Multumesc!
    0 0
  • Fan F1
    @modre: Chiar crezi ca Florin Ion de la Digi posteaza cu un avatar scris asa? lol mane... este un fraier care nu mai stiu cum sa atraga atentia si a postat peste lol despre DTM. Ceea ce nu-i rau dar putea sa posteze doar o singura data si tot dracul ala era.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru