Hamilton: "Presiunea apasă pe rivali, noi n-avem nimic de pierdut"

de Daniel Popescu
Marti, 05.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton consideră că nu Mercedes este sub presiunea de a furniza rezultate în acest sezon, ci rivalii de la Red Bull, McLaren sau Ferrari.

Mercedes a obţinut o singură victorie în cei trei ani care au trecut de la revenirea în Formula 1 cu propria echipă, iar presa internaţională susţine că germanii concurează în ascest sezon sub presiunea de a obţine performanţe majore.

Această presiune este suplimentată şi de sosirea lui Lewis Hamilton şi de consolidarea conducerii tehnice prin aducerea lui Toto Wolff sau Paddy Lowe, însă campionul mondial din 2008 susţine că în realitate nu simte presiunea de a obţine rezultate.

"Nu cred că există aşteptări. În orice caz, simt că avem un bilet gratis. Este un an în care ştim că s-ar putea să nu avem cel mai bun pachet, dar pentru mine este o provocare. Şi nu cred că există presiune din exterior pentru a face ceva în privinţa acestei provocări. Pur şi simplu mă bucur să lucrez cu echipa şi să-mi îmbunătăţesc rezultatele", a declarat el.

Urmareste Automarket
În schimb, britanicul consideră că presiunea apasă pe umerii rivalilor de la Red Bull, McLaren sau Ferrari, care sunt obişnuiţi să lupte cu regularitate pentru victorii.

"Cred că presiunea apasă mai mult asupra celorlalţi băieţi, care au avut parte de maşini grozave care au evoluat în monoposturile din acest an.

Ei sunt sub presiunea de a concura şi de obţine rezultate. Noi avem numai de câştigat", a adăugat el.

Via The F1 Times

Comentarii (7)

  • ghita444
    Este cu siguranta presiune pe echipa, poate pe el nu ,pt ca este vorba despre un ''brend'' si nu o echipa oarecare. Cei de la Mercedes nu cred ca sunt multumiti cu ovictorie a lui Rosberg in China si polul lui Schumi in Monaco,vor mai mult.Ganditiva ce inseamna brendul Mercedes in lumea auto si ce inseamna bauturile ''energizante'' Red Bull
    9 5
  • mirel_f1
    Cred ca presiune va fi pe toate echipele,si mai ales pentru Mercedes GP doar cu o victorie in 3 ani de la revenire,in formula 1cu echipa proprie
    11 1
  • Cred ca presiunea este pe toata echipa,chiar si pe Hamilton ca doar nu degeaba i s-a oferit un contract caruia nu ia putut rezista.iar daca mai sunt adevarate si zvonurile in care se spune ca unii actionari Mercedes sunt impotriva ca brendul Mercedes sa aiba propria echipa in Formula 1 atunci mai mult ca sigur ca este presiune si chiar una foarte mare
    6 0
  • hmmm...Biletul nu este gratis. Plateste Mercedes din greu... participarea, dezvoltarea si... salariul...
    9 0
  • klausnake
    Daca mai punem si gramada de ingineri de top care sunt la ora actuala la Mercedes,tare ma tem ca presiunea e de fapt mult mai mare decat la toate celelalte echipe...
    Asa ca Hamilton mai bine tacea din gura...
    6 5
  • N-ati inteles nimic. Hamilton vroia sa spuna ca Mercedes nu si-au stabilit pentru anul asta ca tinta vreun titlu. Probabil vor lupta pentru podium in mod regulat. Tinta lor la titluri este anul 2014.
    9 2
  • ayrton4ever
    @all Atatea speculatii faceti ... Voi nu ati inteles nimic!... Nu conteaza ce credeti voi...Parerea voastra chiar NU CONTEAZA... :)
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru