Hamilton: "Pur si simplu nu am fost rapid"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 27.03.2010
Lewis Hamilton a admis ca nu a fost suficient de rapid pentru a accede in ultima parte a calificarilor din cadrul Marelui Premiu al Australiei.

Lewis Hamilton a stabilit doar al 11-lea timp in a doua parte a calificarilor, rezultat insufient pentru ca pilotul echipei McLaren sa aiba posibilitatea de a lupta pentru pole position.

Desi initial se vehicula ca a fost afectat de probleme tehnice la monopostul McLaren, britanicul a admis ca nu a fost suficient de rapid din cauza nivelului scazut al aderentei.

"Nu am fost suficient de rapid. Simt ca am obtinut tot ce era mai bun din masina, dar nu am mai avut aderenta in pneuri. Practic, la prima iesire pe circuit era foarte mult trafic, asa ca nu am putut realiza un tur. Apoi am iesit mai devreme de la boxe, dar traficul era din nou dificil. Am parcurs un tur liber, dar nu am fost capabil sa obtin mai mult. Este pacat, dar sper sa avem o cursa buna maine", a declarat campion mondial din sezonul 2008 pentru postul britanic de televiune BBC.

Hamilton a negat ca rezultatul modest are legatura cu un incident petrecut vineri seara pe strazile din Melbourne, cand a fost oprit de politie pentru ca a facut "cerculete" la volanul unei masini de strada Mercedes.

Coechipierul sau Jenson Button va lua startul in cursa de pe locul 4.

Via | BBC Sport

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (7)

  • button
    button o sa plece de pe 4 nu de 8 [-(
    1 2
  • Hmmm
    Sincer nu ma asteptam ca Button sa-l bata asa urat pe Hamilton in calificari, sunt surprins.
    1 0
  • e clar...
    ...Hamilton a gresit in calificarile astea! Deh, "shit happens"... Acum se pare ca are si Button sansa sa demonstreze ca poate. Eu sper totusi la o cursa buna iar la final doua locuri cat mai sus ptr McLaren.
    6 4
  • ctlnmihai
    marianescu
    comm-ul tau e mai aproape de adevar decat cel al lui Iceman..Din cat am citit e vb si de o eroare strategica a celor de Mclaren..Printre cauzele enumerate de catre Lewis s-a numarat si faptul ca n-ar mai fi avut combustibil suficient ptr. un flying lap oricum vina e impartita in proportii egale intre lewis si echipa..Oricum Lewis e un luptator si se va bate maine ptr. obtinerea unor puncte
    6 3
  • unde sa-l bata button pe lewis la sah la pescuit la tenis....poate acolo a avut o problema altfel nu imi explic maine va fii altceva si oricum button e un campion pana la urma!!
    1 8
  • NeoGalaxy
    Din punctul meu de vedere, ii doresc sa termine toate cursele incepand cu maine si pana se lasa de Formula numai pe 11 si mai sus :) Si lui Lewis si lui Jenson evident :)
    3 5
  • hamilton
    interesant ce a focut baiatul pe strazile din australia,campion adevarat ce sa mai... cel mai tare a zis-o politistul de la ''arestat''(pt cine a vazut) e hai ca il iertam,e circuit stradal,poate el chiar a crezut ca e pe circuit cand a facut ce a facut,pacat ca are talent cu carul dar e muuuult prea cu nasul pe sus,ciudat ca vettel nu face chestii din astea...oare de ce?
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru