Hamilton: "Puteam lupta pentru pole position cu Red Bull în Australia"

de Daniel Popescu
Joi, 21.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton crede că ar fi fost capabil să lupte cu Red Bull pentru pole position la Melbourne dacă circuitul era complet uscat şi spune că monopostul Mercedes nu şi-a atins potenţialul.

Lewis Hamilton abordează cu optimism Marele Premiu al Malaysiei de la sfârşitul acestei săptămâni, după ce a debutat cu un loc cinci la Melbourne pentru Mercedes.

Britanicul afirmă că ar fi putut lupta cu rivalii de la Red Bull pentru un pole position în cursa de debut a sezonului, însă susţine că a fost împiedicat de condiţiile dificile ale circuitului.

"Nu cred că Red Bull ne-a speriat în calificări. Dacă aş fi ieşit simultan pe circuit aş fi putut face acelaşi timp. Nu cred că a avut un ritm de temut, era un circuit în proces de uscare. Sigur că au făcut o treabă grozavă, dar circuitul devenea din ce în ce mai bun, aşa că pilotul care a ieşit primul a fost mai lent decât cel care a ieşit ultimul. Pista se îmbunătăţea rapid", a declarat el.

Urmareste Automarket
Plecat de pe locul trei al grilei, Hamilton a ratat startul şi a terminat pe locul cinci, însă britanicul afirmă că monopostul Mercedes nu şi-a arătat încă întregul potenţial.

"Am câştigat 10 puncte şi mă bucur pentru aceste 10 puncte pentru că nu ştiam unde vom fi atunci când am plecat de la McLaren.

Simt că nu a fost vorba doar despre noroc în prima cursă, simt că putem continua aşa pe parcursul anului. Dacă ne uităm la echipele de top, toate sunt bune la dezvoltarea monopostului în ritm mare şi cred că şi echipa noastră învaţă asta. Am fost puternici în multe privinţe şi nu simt că am extras totul din monopost, aşa că sunt optimist în privinţa weekendului", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (6)

  • JugaruGabi
    Las-o, ca macane...
    8 37
  • macaneala
    jugaru, mintea ta este o simpla macaneala
    28 7
  • iceman
    dacă, dacă și iar dacă
    11 17
  • Dupa lupta multi viteji se-arata...
    4 16
  • JugaruGabi @macaneala
    Amice, daca domnisorul asta era atat de smecher (cu dublu "sm") de ce nu s-a luptat pana la urma pentru poleposition?

    Astia ce mai asteapta cu monopostul Mercedes? A inceput sezonul, ce se mai asteapta atat atingerea potentialului maxim al Mercedesului? Acum trebuie sa se dea tot ce e mai bun, pana la sfarsit! Gata, nu mai sunt teste, e sezonul in plin exercitiu.
    3 13
  • JugaruGabi
    E interesant cati fani Hamilton s-au strans sa dea doar voturi negative si fara alte explicatii. N-au ce spune, sa intelegem. E asa... dar ii deranjeaza adevarul.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru