Hamilton: "Red Bull sunt imbatabili în Spania"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 21.05.2011
Lewis Hamilton susţine că i-ar putea învinge pe cei de la Red Bull în cursa de duminică doar dacă ar scurtcircuita circuitul de la Barcelona.

Lewis Hamilton va pleca de pe poziţia a treia a grilei de start în Marele Premiu al Spaniei, aceasta fiind cea mai bună performanţă posibilă pentru pilotul echipei McLaren în condiţiile în care Red Bull nu a avut rival în calificări.

De altfel, britanicul a avut o replică sugestivă atunci când a fost întrebat dacă îi poate învinge pe Mark Webber sau Sebastian Vettel în cursă, afirmând că ar trebui să scurtcircuiteze circuitul.

"Vechiul circuit este încă acolo în ultimele două viraje, aş putea folosi cele două viraje mai rapide pentru a fi la egalitate cu ei dacă nu intru în şicană. Altfel, nu. Au avut un avans de o secundă în calificări, poate o secundă şi ceva. Dar vom forţa cât de mult vom putea şi vom salva pneurile. În ultimele curse am fost mai aproape şi cred că în cursă vom fi mai aproape de o secundă, dar rămâne de văzut dacă vom fi la doar o zecime în spate", a declarat el.

Chiar dacă Red Bull este deja la al doilea sezon pe care îl domină autoritar, Hamilton nu se simte frustrat, mai ales că McLaren este cel mai apropiat rival.

"Formula 1 este cea mai valoroasă competiţie din sporturile cu motor, nimic nu este uşor.

Pur şi simplu au făcut o treabă mai bună. Noi suntem a doua echipă, nu ne putem plânge prea mult. Sper ca la un moment dat să avem o îmbunătăţire majoră a monopostului pentru a avut curse corespunzătoare cu băieţii ăştia", a mai precizat el.

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (22)

  • go go go hamilton...win this race
    1 4
  • simona
    =)) =)) =))
    ham-ham va pleca de pe locul trei si va termina pe locul patru, in cel mai bun caz =))
    bine ca s-a trezit si el si incepe sa isi dea seama de realitate, cum spuneam intr-o postare mai veche ham-ham e pacaliciul pilotilor =))
    13 21
  • :)
    Bun umorul lui Lewis. Hazul de necaz este singura consolare pentru echipele de traditie din F1, Ferrari si Mclaren. Startul de maine va conta mai mult decat o calificare. Vedem cine intra primul in primul viraj.
    12 3
  • salut
    maine Ham,va avea ocazia sa il depaseasca pe Vettel la start,mai ales ca germanul pleaca de pe partea murdara a pistei!La fel si Button,ar putea sa treaca de Alonso.Fie ca se va intampla asta sau nu,cursa de maine e lunga si orice se poate intampla!
    9 9
  • opinie..
    Pe Hamilton nu-l vad foarte bine in primul stint, din cauza pneurilor. Fernando, la fel, si-a folosit un set de pneuri in Q1 asa ca nu cred ca va sta foarte mult pe pista in primul stint. Button sta mai bine, un avantaj tactic. De Webber-Vettel nu mai vorbesc.
    7 1
  • Off
    Intrebare: Care este interesat sa mearga anul asta la Hungaroring? Ma adresez in primul rand celor din vestul tarii. Eu sunt din TM Chiar vreau sa merg, dar parca sa merg singur nu-mi prea vine. Plus ca toti prietenii mei, "habar n-au" ce este aia F1. In schimb toti sunt mari folbalishti :P La ce m-am interesat eu, au un bilet Silver cu 200E/weekend(vineri, sambata si duminica) cu o masa inculsa in fiecare zi in banii astia. Pentru cine este interesat sa lase initial aici un mesaj si dupa vom discuta mai mult in privat.
    7 3
  • Marius
    Mclaren_Mircea_1984
    daca ti-as spune si eu ca zdreanta de mata a fost pacalita de alcoolistu de taicatu si te-a adus pe lume pe tine un accident genetic care nu merita sa traiasca printre oameni, cum te-ai simti? esti doar un mizerabil fara respect sau bun simt,
    fa-ti un site numai al tau si scrie acolo ce vrei, esti doar un gunoi, un meltean nespalat, ar trebui sa ti se interzica sa mai poti posta pe acest site,
    locul tau e la groapa de gunoi nu printre oameni, adica cine are alta parere decat a ta trebuie jignit, nu? sau ai curaj ca ai vazut ca e vorba de o fata?
    sunt curios, tu ai o iubita sau sotie? tot asa le vorbesti? probabil ca n-ai nici macar o amica la felul tau de a vorbi unei fete,
    cred ca ar trebui sa fi subiectul unui studiu stiintific, s-ar descoperi sursa nesimtirii si cum poate fi eradicata!!!
    5 6
  • @kane
    la anul o sa vin eu daca mai mergi , anul acesta nu pot.
    si eu sunt tot din west ,sannicolau
    2 0
  • ...
    @tataie30

    Pai nu stiu ce vreau sa fac pentru la anul....poate ca voi veni, poate nu. Prioritar este anul asta. Deja mi-am comandat tricou si sapca din noua colectie McLaren sa am pt Hungaroring :P Sper sa gasesc pe cineva, daca nu, voi merge si singur totusi :|
    3 0
  • @kane
    As merge eu...
    2 0
  • ?
    Unde as putea vedea si eu cursa pe un live stream bun?
    0 0
  • kane
    eu mai am pe varul meu care vre sa mearga sigur , dar dupa cit sa interesat el ar fi mai mult biletu si ar fi mai fain in italia zic eu da poate tu nu vrei acolo ca este la dujmani tai :))
    1 0
  • live
    http://linktvonline.com/home/36-tvonline/178-Digi%20Sport
    http://www.leaguetv.net/p/watch-live-motor-sports-online.html
    0 0
  • Hamilton
    Deocamdata e singurul care le face fatza celor de la Redbull Campionbatu ldevine plictisitor daca ma castiga 2/3 curse consecutive ucide campionatu ..Vettel ,macar vedem multe depasirii Fortza Hmilton!!!!
    Tocmai ma uit la GP2..
    http://www.vipbox.tv/watch/26898/1/spanish-grand-prix---race.html
    cateva accidente..
    2 1
  • Marius
    cupra_r
    dupa modul tau de exprimare probabil ca esti un mitic (bucurestean) lesinat de foame care nu stie altceva decat saorma, manele si etnobotanice si sa isi arunce frustrarea de a fi abuzat sexual in copilarie de mama lui asupra unei fete care a facut "gresala" sa posteze pe aici
    TE ASTEPTAM IN FATZA PRIMARIEI SA FACI TREABA DE CARE ZICEAI
    nu cred ca simona nu este fata asa ca spor la treaba din fatza primariei pe care sunt convins ca ai practicat-o de multe ori =))
    2 1
  • GP
    @marius-81
    Esti de pe aici de prin vest? lasa-mi "cumva" o adresa de mail la care sa te contactez pe privat. Este aiurea ca pe acest site nu exista posibilitatea trimiterii de PM-uri. Si in felul asta, iar revina la ideea cu FORUM-ul!!!!

    @costi
    zic ca este prea costisitor sa mergi pana la Monza. Cel putin pentru mine este. Nu te costa doar biletul ci multe altele, printre care cel mai mult, transportul. Si stai linistit, chiar nu am nici o treaba ca merg pe terenul celor de la Ferrari. Chiar admir echipa asta, cred ca este a doua dupa McLaren, evident. Pe langa toate copilariile noastre de pe aici, nimic nu se compara cu tot ceea ce inseamna o echipa de F1. Mai ales cand una dintre ele se numeste Ferrari ;)

    Legat de Hungaroring, eu am trimis un mail la organizatorii MP al Ungariei si mi-au trimis o oferta. Stiu ca era specificat in oferta, ca pentru orice bilet rezervat pana in 25 feb 2011, aveai reducere de vreo 10%. Trebe sa caut mailul. Chiar nu conteaza. Acceseaza linkul de mai jos catre pagina oficiala a MP al Ungariei. Have fun!!

    1. Silver LunchPack, 199Euro: http://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_tri_silber2_en.htm
    0 2
  • kane
    pentu mine nu prea conteaza unde merg numai ca anu asata vreu sa merg undeva , vorbesc cu varul meu daca vrea sa meara si mai vorbim , ar fi mai fain daca am fi mai multi mai vorbim dupa cursa, sper sa ii dea o lectie de data asta lui amaritu aia de vedala , hamilton si alonso
    0 1
  • kane
    Daca poti sa stai langa un fan Ferrari imbracat in rosu vorbim:)
    0 0
  • Marius
    scuze
    Va rog za ma iertati ca am scris mai zus urat insa prafurile astea noi au fost cam tari. Recunosc ca sunt un labagiu iar Simona e sora mea care face centura. Iar zaitul asta nu despre cocalari? Eu acolo am cont...ce naiba e asta Vormula 1?
    Res...hac...respe...hac....respect adica..hac
    1 0
  • kane
    Daca poti sa stai langa un fan Ferrari imbracat in rosu vorbim:)
    0 0
  • cupra_r
    marius(CEL REAL),CEL DE MAI DE SUS E FUNNY!!
    stimate TARAN! SUNT ardelean(MOT)sunt aradean dar traiesc in alta tara asta doar asa k fapt divers,cat despre comentariile tale si ale simonei tin sa va spun ca sunteti niste basinosi penibili.plus de aia recunosc ca mai bag una alta dar asta doar pt ca imi permit asa ca te rog ramai tu cu etno prostiile tale!
    0 0
  • @kane
    marius.grig
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru