Hamilton, Rosberg şi Heidfeld, prezenţi la Festivalul Goodwood

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.06.2010
Lewis Hamilton, Nico Rosberg şi Nick Heidfeld i se vor alătura lui Jenson Button la Festivalul Goodwood din Marea Britanie din 2-4 iulie.

Jenson Button nu va fi singurul pilot de Formula 1 prezent la începutul lunii iulie la tradiţionalul festival al vitezei de la Goodwood.

Campionul mondial din sezonul 2009 va fi acompaniat de coechipierul său de la McLaren, Lewis Hamilton, amândoi urmând să se urce la volanul unui monopost McLaren MP4/2C cu care Alain Prost a câştigat titlul mondial în 1986.

Tot cu ocazia acestui eveniment, Button va avea prilejul de a-şi revedea monopostul Brawn GP001 cu care a obţinut şapte victorii pe parcursul anului trecut, însă acesta va fi pilotat de Nico Rosberg şi Nick Heidfeld, pilotul titular şi, respectiv, pilotul de rezervă al echipei Mercedes GP.

Lista oficială a piloţilor care vor participa la ediţia din acest an a Festivalului Goodwood nu a fost încă anunţată, astfel că este posibil ca în weekendul 2-4 iulie să îşi facă apariţia şi alţi piloţi din Formula 1.

Festivalul Goodwood este un eveniment tradiţional cu desfăşurare anuală la care sunt invitaţi piloţi din diverse ramuri sportive pentru a concura la volanul unor maşini de curse istorice şi moderne.

Via | F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru