Hamilton se aştepta să fie lider detaşat

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.07.2010
Lewis Hamilton este surprins de avansul de numai 12 puncte pe care îl are în clasamentul general, deşi a obţinut 86 de puncte în ultimele patru curse.

Lewis Hamilton a preluat conducerea clasamentului general de la coechipierul sau Jenson Button în urma rezultatelor obţinute în ultimele patru Mari Premii. Britanicul a obţinut două victorii şi două locuri doi începând e la Marele Premiu al Turciei, totalizând 86 de puncte din maxim 100.

Cu toate acestea, campionul mondial din sezonul 2008 are un avans fragil de numai 12 puncte în faţa lui Button şi admite că este surprins de acest lucru.

"Este ciudat. Am avut patru curse foarte bune - două victorii şi două locuri doi - şi am numai 12 puncte avans. Vom vedea cum vor decurge lucrurile, dar dacă îmi pot mări avansul cu siguranţă voi fi fericit", a declarat Hamilton pentru publicaţia britanică Daily Telegraph.

În ciuda rezultatelor obţinute recent de McLaren, şeful Martin Whitmarsh prefera să rămână cu picioarele pe pământ şi considera că Red Bull este principalul adversar, dar nu exclude o revenire din partea rivalilor de la Mercedes GP.

"Cred că este prea devreme să-i excludem pe cei de la Mercedes.

Cu siguranţă Red Bull este principalul adversar în acest moment, dar nu-i neglijez nici pe ceilalţi", a precizat Whitmarsh.

Via | GMM

Comentarii (6)

  • Ham
    Este ciudat ca ai scapat atat de ieftin dupa cate prostii ai putut face!
    11 12
  • (-)
    Vrabia malai viseaza!
    7 11
  • rayn380
    @ilea
    cred ca voiai sa spui ca este incrediil ca in 4 curse a scos aproape maxim de puncte :P
    6 6
  • lider detasat
    Probabil, in mintea lui concura singur. Si e greu sa aduni niste puncte...
    3 7
  • rayn380
    @fani rosii de invidie
    Inca va roade invidia si nu vreti sa vedeti adevarul asa cum este el....Va doresc sa continuati in ritmul asta si sa va amagiti/balaciti in propria realitate.....dusa cu pluta rau.....

    PS. Daca nu avea acel abandon cu doar 2 tururi inainte de finalul MP al Spaniei de la Barcelona, cand era pe locul 2, mai puteti aduna inca vreo 18 puncte la cele 12 pe care le are in prezent in fata lui Button si chiar era detasat(18+12=30) So....

    Keep dreaming...red fans...:P
    7 6
  • ctlnmihai
    Hamy
    Hamy nu-ti forta norocul..Recunoaste ca ai fost si putin norocos :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru