Hamilton explică motivele defecţiunii tehnice din Australia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.04.2011
Lewis Hamilton a dezvăluit motivul pentru care o parte a podelei s-a desprins de monopost în timpul cursei de la Melbourne.

Lewis Hamilton a fost protagonistul unui incident pe parcursul Marelui Premiu al Australiei, când a pilotat o mare parte din cursă cu o parte a podelei atârnând pe circuit.

Defecţiunea nu a afectat performantele monopostului McLaren, iar britanicul a încheiat cursa pe locul doi, însă echipa a demarat la final o investigaţie internă. În urma acesteia, inginerii au descoperit că legătura dintre bavetă (n.r - apărătoare de cauciuc montată la fiecare din roțile din spate ale monopostului pentru a diminua stropirea) şi sasiu s-a deteriorat.

"Echipa a analizat problema de la podea pe care am experimentat-o la Melbourne. Se pare că legătura dintre baveta şi sasiu a fost deteriorată, aşa că deteriorarea a părut chiar majoră până la finalul cursei. A fost bine să vedem că maşina a putut rezista unei asemenea forţări, dar chiar şi aşa sper să am o cursă mai uşoară în Malaezia săptămâna viitoare. După forma pe care am arătat-o la Melbourne, cred că putem avea încă o cursă bună în Malaezia.

Albert Park este un circuit grozav, dar pe un circuit precum Sepang diferenţele dintre monoposturi vor începe să se clarifice", a explicat britanicul.

Via | McLaren

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (4)

  • ildiko
    titluri "can-can-ice"
    ce ii cu titlurile astea de "senzational"????? am pretentia sa citesc un blog ffff serios nu ceva tabloide!!!!!!
    9 5
  • @ildiko
    la un moment dat am pus si eu botul dar uitasem ca e 1 aprilie :)
    4 2
  • ildiko
    @sharky_raduku
    NO, ASA II..AM UITAT..AM CREZUT O CLIPA CA S-O DUS NAIBII SI ACEST PREA MINUNAT SITE/BLOG;))))))))))))
    5 2
  • Video cu Schumi, Malaesia, de pe locul 11 pe 1.
    http://www.youtube.com/watch?v=xLcGYZK13NM&feature=player_embedded

    Ce vremuri? :)
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru