Hamilton se declară învins: "Nu mai am şanse la titlu"

de Daniel Popescu
Luni, 15.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton consideră că a ieşit din lupta pentru titlul mondial după ce a obţinut un singur punct în Coreea de Sud şi s-a îndepărtat la 62 de puncte de Sebastian Vettel.

Lewis Hamilton spera să obţină în Coreea de Sud un rezultat care să-l menţină în lupta pentru titlul mondial, mai ales că a ocupat locul trei pe grila de start.

Britanicul a avut însă o cursă de coşmar în care a fost depăşit la start de Felipe Massa şi a avut o defecţiune tehnică la monopostul McLaren înainte de a trece linia de sosire doar pe locul 10. În urma rezultatului, pilotul echipei McLaren are de recuperat 62 de puncte în faţa lui Sebastian Vettel cu numai 100 disponibile în joc, motiv pentru care crede că nu mai are nicio şansă la titlul mondial.

"Cred că în termeni de câştigare a campionatului sezonului s-a încheiat pentru noi. Cred că presiunea a dispărut acum. Este dificil, pentru că eu şi echipa a muncit din greu pentru a câştiga. Acum este prea departe, dar vom continua să luptăm pentru a încerca să terminăm cât mai sus în clasamentul constructorilor. Sper ca eu şi Jenson Button să avem curse mai bune în continuare. Am avut trei defecţiuni tehnice în ultimele trei curse în partea mea a garajului.

Sper ca norocul să se schimbe", a declarat el.

Urmareste Automarket
Coechipierul său Button a abandonat în primul tur al cursei după ce a fost acroşat de Kamui Kobayashi, astfel că McLaren a obţinut un singur punct în Coreea de Sud. Ferrari a profitat din plin de acest eşec al britanicilor şi a urcat pe locul doi în clasamentul constructorilor după ce Fernando Alonso şi Felipe Massa au terminat cursa pe locurile trei şi, respectiv, patru.

Via Reuters

Comentarii (9)

  • Ajuta-l pe Nando atunci.
    13 13
  • @davidenko
    Hamilton si-a exprimat deja sustinerea pentru Alonso in aceeasi declaratie.
    3 0
  • Sigur Davidenko,every single day of the year!(daca stii la ce fac referire)
    0 5
  • Amandoi sunt foarte buni prieteni si se respecta foarte mult unul pe celalalt....Alonso a plecat de la McLaren din cauza echipei(Lewis la urmat dupa 5 ani) pacat ca nu-i vom mai vedea vreodata in aceeasi echipa.
    14 2
  • @davidenko
    nu stiu daca sunt foarte buni prieteni, dar cand am fost in ungaria i-am vazut pe hamilton si alonso stand impreuna in camion (radeau, glumeau, faceau poze) in timp ce restul stateau langa ceilalti compatrioti - nemtii intre ei, bruno si massa, kimi si heiki, button si paul di resta.
    asta poate spune ceva despre cat de bine se inteleg
    1 1
  • fangio
    Pilotul de carton si-a dat seama in sfarsit. Daca nu are un Alonso sa-i faca masina devine ceea ce este: schumacher second hand!
    4 4
  • asa cum l-a ajutat si alonso in acel an? poate nici echipa nu-l mai ajuta . sper sa nu regrete mutarea la mercedes
    2 2
  • normal ca nu mai are sanse la titlu....cum sa ai sanse la titlu cand te face KO nico hulkenberg cu o depasire spectaculoasa si pe pneuri supersoft nu poti depasi pilotii toro roso?? si apoi vorbeste lumea de alonso ca nu la putut depasit pe petrov in 2010....macar din cursa asta pe langa punctul luat ia facut si un cadou lui nicole.....o mocheta.....sa nu credeti ca am cv cu el....e un pilot bun e totusi un campion dar se vede ca nu mai are motivatie la mclaren si nici macar echipa nu mai are motivatie.....poate doar sa termine pe 2 in fata celor de ferrari
    5 0
  • @davidjupanu

    Anti-Roll bar failure+Astro-Turf(capa aia verde).Din startul cursei masina a avut probleme....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru