Hamilton şi-a luat rămas bun de la angajaţii McLaren

de Daniel Popescu
Marti, 23.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton le-a transmis angajaţilor McLaren că echipa britanică va avea întotdeauna un loc special în inima lui în cadrul unui mesaj de rămas bun care prefaţează transferul la Mercedes.

McLaren va avea întotdeauna un loc special în inima mea.

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
Lewis Hamilton a fost prezent vineri la fabrica McLaren de la Woking şi a profitat de ocazie şi şi-a luat rămas bun de la echipa care i-a sprijinit cariera de la 13 ani şi pentru care concurează din 2007.

Britanicul a optat să-şi ia la revedere de la angajaţii echipei cu patru curse înainte de finalul sezonului ca urmare a faptului că acestea vor avea loc în Asia, Orientul Mijlociu şi cele două Americi într-un interval de numai cinci săptămâni, astfel că prezenţa acestuia la fabrică este incertă.

"Mi-am petrecut jumătate din viaţă la McLaren. Echipa, monoposturile, locul, oamenii, toate acestea vor rămâne întotdeauna speciale pentru mine. Cu siguranţă clădirea Mercedes nu este atât de spectaculoasă precum McLaren Technology Centre. Sper să aduc succese majore pentru Mercedes, dar McLaren va avea întotdeauna un loc special în inima mea", a precizat Hamilton în faţa angajaţilor McLaren.

Urmareste Automarket
Presa internaţională a speculat însă că Hamilton nu mai este în relaţii bune cu angajaţii echipei după un episod mai puţin plăcut pentru britanic la Marele Premiu al Japoniei.
Atunci, Hamilton a vrut să-i ducă pe angajaţi la bowling ca petrecere de rămas bun, însă aceştia planificaseră deja o ieşire cu ocechipierul său Jenson Button.

Via GMM

Comentarii (5)

  • mobius
    Un gest de tradare fata de echipa si chiar fata de el. La McLaren a avut o masina cert mai buna decat o va avea la Mercedes si daca anul acesta nu facea greselile pe care le-a facut pe pista si la boxe, in mod cert ar fi avut posibilitatea sa se bata cu bune sanse pentru titlu. Concluzia mi se pare destul de clara, a facut pasul nu pentru glorie ci pentru bani. Asa cum am mai spu,s Hamilton s-a angajat pe o panta descendenta.
    13 9
  • Nu-l prea il vad eu nici eu urcand in viitor,nici in forma nu prea il vad chiar daca sustine sus si tare asta."Nu prea" ....
    13 4
  • Florin
    E un pilot foarte bun dar foarte temperamental si copilaros. a avut o echipa foarte buna in spate care l-a sprijint si in duana lui Alonso si acum a tradat-o. E normal sa se duca dupa bani mai multi ca doar nu piloteaza pro bono. Oricum parerea mea este ca McLaren per total s-a intepat cu LH.
    15 7
  • AndreiF1
    Sincer sa fiu cred ca putea sa astepte pana la finalul sezonului. Nu cred ca o sa fie asa de ocupat dupa ultima cursa inca sa nu poata sa faca o vizita... pana la sediul McLaren. Oricum se vede ca relatiile s-au rupt sau poate nici Hamilton n-a stiut prea bine sa aiba grija de ele.
    11 0
  • Dragan
    Din 2008 Hamilton nu a contat in lupta pentru titlu, clasandu-se mai jos de pozitia a 3-a.Nu-l vad facand mare performanta la Mercedes.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru