Hamilton şi Button, îngrijoraţi că McLaren este în urma rivalilor

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.03.2011
Lewis Hamilton şi Jenson Button şi-au exprimat îngrijorarea că McLaren este deja în urma rivalilor în privinţa dezvoltării monopostului pentru sezonul 2011.

McLaren a fost singura echipă de top care a ratat prezenta la prima sesiune de teste de la Valencia, întrucât a preferat să dezvolte monopostul MP4-26 pentru mai mult timp.

Ulterior, echipa a dezvăluit un monopost cu un sistem de evacuare identificat cu greutate de jurnalişti, însă în cele din urmă rezultatele din teste au întârziat să apară. De asemenea, echipa a fost afectată de mai multe probleme de fiabilitate, iar Lewis Hamilton pune la îndoială întreagă strategie de lansare a noului monopost.

"Am lansat (n.r - monopostul) puţin cam târziu şi poate că nu am jucat această carte în modul potrivit. Însă avem lucruri bune în dezvoltare şi cu siguranţă am îmbunătăţit situaţia în ultimele zile de teste", a declarat britanicul.

Coechipierul său Jenson Button este de asemenea dezamăgit de defecţiunile tehnice, însă speră ca echipa să profite la maxim de ultima sesiune de teste de la Barcelona.

"Nu am parcurs atât de multe tururi precum am fi vrut, iar asta ne-a afectat setările.

Dar mai avem patru sesiuni de teste şi sper ca lucrurile să decurgă mai uşor la următorul test, să parcurgem multe tururi şi apoi să îmbunătăţim situaţia de la care am plecat. Când am urcat prima oară în monopost prima mea reacţie nu a fost 'wow, îi vom spulbera pe toti', dar apoi nu cred că cineva ar mai fi simţit asta pentru că monopostul are mult mai puţină forţă de apăsare aerodinamică şi pneurile Pirelli funcţionează foarte diferit de precedentele", a precizat campionul mondial din sezonul 2009.

Via | BBC Sport

Comentarii (8)

  • totala denaturare a realitatii...
    fac in ultimul timp baietii de la automarket. Poate daca lasati un pic "foamea asta de useri" ati reusi sa traduceti si sa adpatati corect stirile.
    "Când am urcat prima oară în monopost prima mea reacţie a fost 'wow, îi vom spulbera pe toti" - la acest fragment lipseste un "NUUUUU A FOOOOST" mare cat vreti voi inaintea expresiei "wow"
    Continuati sa faceti treaba ca o faceti foarte bine, dar site-ul asta a ajuns albie de porci in ultimul timp.
    25 3
  • ctlnmihai
    Hamilton şi Button, îngrijoraţi că McLaren este în urma rivalilor
    E greu într-adevăr să prinzi pe cineva din urmă dar nu imposibil dacă ținem cont că sunt 20 d curse sau mă rog 19..
    6 9
  • usor usor
    stire preluata de pe www.planetf1.com (pe www.espn.f1.com -stirea e mai interesanta). o sa reuseasca ei pana la urma sa o puna la punct.
    7 5
  • Sezonul e lung. Nu trebuie subestimat nimeni (mai eles o echipa de top). Ati vazut ce a facut BGP in 2009. Acum atentie la Renault - poate produce surprize mari.
    9 5
  • salutare
    pe mine m-au impresionat in sezonul 2009,atunci cand la inceput de sezon erau la mai bine de 2 secunde in rma Brawn,iar incpand de la jumatatea sezonului,au fost cei mai buni pana la sfarsitul acelui sezon,asa ca o diferenta de 1-1.5s,fata de primii clasati,mai ales cu modificarile aduse in ceea ce regulamnetul si noile pneuri,ma face sa fiu optimist!Dezvoltarea monopostului,nu o face nimeni ca cei de la Mclaren,asta e sigur!!!
    7 9
  • E bine sa porneasca cat mai bine inca de la inceput. Anul trecut Mclaren desi au avut cele mai multe upgradari in dezvoltarea monopostului n-au avut performanta Red Bull. Cine va avea avansul necesar la startul campionatului va fi greu de prins. Brawn erau cu bugetul in pioneze in 2009. Red Bull, Ferrari si Mercedes, chiar Renault n-au asemenea probleme. Cea mai importanta dezvoltare si impresionanti ca evolutie in sezonul trecut au fost Renault.
    10 4
  • NeoGalaxy
    Beyond My Fear
    Mda, deja baietii de la McLaren se plang ca masina nu merge. Sigur ii saboteaza Alonso, probabil le teleporteaza benzina din rezervor si o vinde mai ieftin in Romania. Si daca nu este Alonso cel care ii saboteaza sigur sunt Wrathii care vor sa le puna bete in roti. Noroc ca in 2009 au mers bine si ca sunt cei mai tari la dezvoltarea monopostului! Bine ca unii inca mai viseara inorogi rozi ca altfel ne plictiseam pe aici!
    3 10
  • Valeuuu...
    ma dor ochii cand citesc ce scriu unii p-aici, in special cei de prin alte galaxii. Bine ca stiu sa scrie in engleza, ca lb. romana e pt fraieri.
    Bai nene galaxie, unde vezi tu ca scrie in stire sau in comentarii ceva despre sabotaj sau Alonso??? Ti-am mai spus eu tie, sa fi fost eu in locul tau, eu n-as mai fi iesit din casa dak scriam "inorogi rozi". Este rusinos pt unul de varsta ta sa ai asemenea deficiente gramaticale (nu e prima) si sa te mai dai si rotund p-aici cu replici semidocte.
    P.S. Sunt aproape sigur ca atunci cand ai scris nici nu stiai bine ce e un inorog.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru