Hamilton şi Button nu vor participa la testele de la Mugello

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.04.2012
McLaren a anunţat că Lewis Hamilton şi Jenson Button nu vor participa la sesiunea de teste de la Mugello din perioada 1-3 mai.

McLaren este prima echipă care a anunţat programul pentru singura sesiune de teste din timpul acestui sezon, care va avea loc pe circuitul de la Mugello în perioada 1-3 mai.

Britanicii au decis să mizeze pe serviciile piloţilor de teste Gary Paffett şi Oliver Turvey, care au testat pentru echipă şi în sesiunea de evaluare de la Abu Dhabi din luna noiembrie.

Astfel, Lewis Hamilton şi Jenson Button nu vor fi prezenţi pe circuitul de casă al celor de la Ferrari, o decizie aparent surprinzătoare în condiţiile în care McLaren va evalua o serie de update-uri pentru Marele Premiu al Spaniei, prima cursă europeană a sezonului.

De altfel, se anticipează că toate echipele vor aduce îmbunătăţiri semnificative la Mugello pentru a evalua performanţele monoposturilor în perspectiva sezonului european al Formulei 1. Ferrari va atrage în mod cert atenţia după ce presa internaţională a speculat că italienii vor aduce un monopost B cu un sistem de evacuare asemănător cu cel inovat de Sauber.

Via | McLaren

Comentarii (2)

  • Spania = prima cursa oficiala?
    "... McLaren va evalua o serie de update-uri pentru Marele Premiu al Spaniei, prima cursă oficială a sezonului."

    Sa inteleg ca cele 4 curse dinaintea cursei din Spania sunt neoficiale si nu conteaza pentru campionat, sunt decat niste curse ad-hoc organizate de echipe pentru a-si evalua performantele relative?
    8 2
  • Probabil prima cursa oficiala din Europa...
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru