Hamilton: "Speculaţiile din presă nu sunt adevărate"

de Daniel Popescu
Luni, 17.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că speculaţiile lansate de presa internaţională cu privire la oferta celor de la Mercedes nu sunt adevărate şi că se gândeşte numai la cucerirea titlului mondial.

Lewis Hamilton a comentat pentru prima oară speculaţiile intense potrivit cărora urmează să plece la Mercedes pentru un salariu anual de 20 de milioane de lire sterline. Pilotul echipei McLaren susţine că informaţiile apărute în presă sunt în mare parte false, în ciuda faptului că BBC a afirmat recent ca cele două părţi au ajuns deja la un acord verbal.

"Cred că suntem cu toţii suficient de inteligenţi pentru a înţelege că oamenii scriu lucruri şi că ceea ce se scrie nu este în mod neapărat adevărat. Sunt multe speculaţii, sunt multe poveşti care nu sunt adevărate", a declarat el.

Urmareste Automarket
În schimb, Hamilton insistă că se concentrează exclusiv pe cucerirea titlului mondial în acest sezon, după ce a devenit principalul rival al lui Fernando Alonso în urma celor două victorii obţinute în ultimele trei curse.

"Sunt la această echipă de la 13 ani şi am muncit din greu începând din 2009 pentru a încerca să câştigăm acest titlu.

Sperăm să fim în măsură să putem face asta în sfârşit. Aşa că cel mai important lucru este să nu-mi distrag atenţia de toate prostiile care circulă în jur", a adăugat el.

Pe de altă parte, Hamilton spune că nu se grăbeşte să semneze o nouă înţelegere cu McLaren şi că acest lucru cade în sarcina echipei de manageri pe care a angajat-o.

"Nu am un termen limită. Mă concentrez pe câştigarea acestui campionat. Sigur că trebuie să rezolv aceste lucruri, dar am oameni în background care lucrează la aceste negocieri de contracte", a încheiat el.

Via SkySports

Comentarii (9)

  • x_zone
    este prea cerebral baiatul asta, in fond este un produs mclaren si gandeste ca un adevarat campion, Hamilton adevaratul campion!
    12 18
  • Mai de graba un "produs" McLaren ce se crede mare campion si care e dispus a-si ataca propia echipa in cazul in care nu este tratat ca un mare campion (prelungirea negocierilor, pretentii mari in contractul ce-ar putea fi incheiat cu echipa, dezvaluirea online a unor informatii strict personale celor de la McLaren). Ca sa ajungi septuplu campion mondial nu trebuie sa faci astea, lucru pe care un "cineva" din F1 vi-l poate confirma.
    17 6
  • @Speed
    daca nu as fi fost sigur ca te referi la Hamilton, as fi crezut ca descrierea este despre Alonso. El chiar a pus in practica ...
    9 7
  • @Speedy
    Daca te gandesti ca in cursa de la Spa hamilton primea acel update ca Button si poate facea un timp in calificari comparabil cu al lui(Button) cel mai probabil nu era implicat in accidentul de la start(era undeva in prima sau a doua linie) pe langa daca lua un loc 2 sau 3 la Spa (locul 1 era al lui button) ce nu era imposibil cu acel update. puse la cele 142 de pct cate le are in prezent + acele erori ale mecanicilor(erori care nu l-au costat 2-3 pct) cred ca era aproape de alonso, de aici e normal sa apara unele discutii intre tine si echipa. Si pe langa button nici nu mai are sanse la titlu, adica are doar matematic...
    4 5
  • fara mclaren care lau adoptat astazi hamilton era un anonim
    8 4
  • GrosJan
    halal sansa de afirmare sa ajungi ca debutant la o echipa de top in echipa cu campionul in exercitiu. Te poti afirma totusi daca esti foarte, foarte bun, sau campionul nu prea bun. E mai usor de batut coechipierul intr-o echipa fara pretentii.
    5 1
  • @Speed, cel ce imi copiezi numele! "daca nu as fi fost sigur ca te referi la Hamilton, as fi crezut ca descrierea este despre Alonso"- adica Alonso publica online informatiile tehnice legate de monopostul echipei din care face parte? Cu asa rationament si personalitate si cu un parfum intreg dat pe tine vei continua sa puti a "nu-spun-ce". (indiciu- denumirea celor ce tin cu basescu, in cazul nostru....)
    2 1
  • adica a ciripit in legatura cu chestiuni interne echipei + alte asemenea pacate
    2 0
  • marius
    hamilton el tractoristo
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru