Hamilton: "Strategia noastra a fost perfecta"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.03.2009
Lewis Hamilton nu se astepta sa obtina 6 puncte in cursa de la Melbourne, admitand ca monopostul McLaren nu este inca la un standard foarte ridicat.

Necazurile suferite de Lewis Hamilton in calificarile de sambata de la Melbourne au fost in cele din urma convertite intr-un loc trei.

Plecat de pe pozitia 18 ca urmare a inlocuirii cutiei de viteze, Hamilton a finalizat cursa pe locul 4, profitand de numeroasele incidente petrecute pe parcursul celor peste 90 de minute. Ulterior, pilotul echipei McLaren a fost promovat pe locul 3, ca urmare a penalizarii lui Jarno Trulli cu 25 de secunde. Britanicul a admis ca rezultatul este mult mai bun decat anticipa inaintea cursei.

"Am castigat mult mai multe puncte decat ma asteptam. Vroiam si speram sa castig un punct, asa ca cele 6 puncte reprezinta o mare realizare. Cu siguranta nu am uitat cum sa castigam. Strategia noastra a fost perfecta si echipa a facut o treaba fantiastica. Avand in vedere pachetul pe care il avem, am pilotat intr-una dintre cele mai bune curse ale mele, asa ca sunt satisfacut", a declarat el intr-un review al echipei sale.

Hamilton a evitat sa comenteze incidentul in urma caruia Trulli a fost penalizat cu 25 de secunde si deposedat de locul 3 obtinut pe pista.

Heikki Kovalainen s-a aratat dezamagit de accidentul cu Mark Webber in urma caruia a fost nevoit sa abandoneze, iar Martin Whitmarsh lauda performanta lui Hamilton.

Via | McLaren

Comentarii (5)

  • ...
    "modestia" lui nu are limite....
    0 0
  • ...
    Adevarat.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Lewis
    Pentru el fiecare cursa in care ba sunt descalificati alti piloti sau abandoneaza toti din fata lui, este "am pilotat intr-una dintre cele mai bune curse ale mele". Iar de modestie... noroc cu strategia echipei, ea a dus la penalizarea lui Trulli, abandonul lui Robert + Seba + restul :)))

    Probabil ca au sniperi cei de la McLaren de tot discuta atata de stretegii si chestii de genul asta :)))

    P.S Si uite asa incepe un sezon numai cu curse decise "la masa verde" cum spune un mare fan McLaren. Dar pentru ca a fost ajutat idolul lui... nu a facut nici un comentariu pe tema asta :))
    0 0
  • ctlnmihai
    @Neo
    Oricum nu se poate discuta cu tine..Ptr. k tu vezi doar inainte cum spunea si Alexandra.. ... Daca stau bine sa ma gandesc si locurile pe grila tot la masa verde au fost castigate de catre cei de la Ferrari.k n-ati reusit sa profitati de chestia asta
    e alta problema
    0 0
  • @neo
    Domnule frustrat, cand ai sa recunosti ca Hamilton a castigat pe drept acest loc 3. Daca e sa vb de descalificati ar trebui sa-ti aduci aminte cum a castigat Massa in Belgia sau cum acelasi Massa "a castigat in Anglia" (vb de sezonul 2008). Mai scuteste-ma cu impresiile astea de fan Ferrari, iar daca vrei sa fii inteligent posteaza si tu ceva obiectiv.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru