Hamilton sugerează că rămâne favorit la victorie datorită setărilor agresive

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 14.04.2012
Lewis Hamilton avertizează că rămâne unul dintre favoriţi la victorie în China datorită setărilor agresive ale monopostului, chiar dacă va pleca doar de pe locul şapte.

Lewis Hamilton a obţinut al doilea timp în calificările de sâmbătă de la Shanghai, însă va pleca doar de pe poziţia a şaptea din cauza unei penalizări pentru schimbarea cutiei de viteze.

Totuşi, britanicul este încrezător că va fi unul dintre piloţii din frunte datorită faptului că a setat monopostul special pentru cursă, ceea ce i-ar putea oferi un avantaj în faţa rivalilor.

"Cred că suntem într-o poziţie bună. Am făcut câteva schimbări bune la setări care se simt bine, în special pentru stinturile lungi. Cu siguranţă va fi dificil, pentru că am mulţi piloţi buni în faţă, dar voi forţa cât pot de mult. Mi-am setat monopostul pentru a avea performanţe maxime în cursă. Prin urmare, chiar dacă eu şi Jenson Button suntem puţin în spatele plutonului şi avem ceva de muncă, încă putem reuşi. Este un circuit unde putem depăşi şi avem şi sistemul DRS", a declarat pilotul echipei McLaren.

Button va pleca de pe poziţia a cincea a grilei, însă consideră la rândul său că are şanse bune la victorie, întrucât anticipează că monopostul McLaren va fi foarte rapid în regim de cursă, aşa cum s-a întâmplat şi în Australia.

"Obiectivul trebuie să fie victoria, iar forma noastră din cursă pare foarte bună.

Nu va fi uşor, dar probabil vom fi mai rapizi decât cei mai mulţi piloţi din faţa noastră. Singurul lucru neobişnuit este Kamui Kobayashi (n.r - locul trei pe grila de start), iar forma (n.r - celor de la Sauber) pare foarte bună", a precizat el.

Via | ESPNF1 | SkySports

Comentarii (10)

  • Da da,si calul nu a zis nimic,pentru ca era de lemn,stim.Asa vorbeste HamHam asta de parca ar stii el toate setarile care sunt facute,la fiecare masina,indiferent ca e in fata lui sau in spate.
    Nu neg ca are capacitatea si nervul pentru a pune probleme cuiva din fata lui dar cred ca ar trebui sa priveasca si in retrovizoare,sa nu aibe cumva ceva surprize,nu de alta dar sunt destui piloti cu talent urias si in spatele lui.
    Asa ar putea sa latre si Vettel sus si tare ca are un set de cauciucuri noi,la fel de bine...
    Ramane de vazut,eu sper la o cursa curata;m-am saturat sa influenteze cursa tot felul de HRT-uri sau mai stiu eu ce alte masini de astea codase.
    19 12
  • Hamilton
    Sa-si ia un calmant caci cu nervii la pamant si tot cu setari agresive anul trecut a scos cativa in decor, inclusiv pe el insusi intr-o lupta cu Button.
    11 7
  • trambita lui hamy
    Nu se poate abtine!Anul trecut declara ca e singurul care-l poate invinge pe Vettel!Mentalitate de papagal!
    12 9
  • jerryS
    bleah
    fata de tine natafletutele,care comentezi pe aici,Ham e campion mondial si stie ce spune!
    6 15
  • X_zone
    HAMI HAMI HAMI
    dupa cum bine se stie, lewis este cel mai bun pilot f1, dar fraierii care comenteaza impotriva lui si nu stiu sa conduca macar o dacie 1100 se multumesc sa debiteze aberatrii pe oriunde vad o declaratie a campionului mondial, este incomparabil egalul celor mai buni campioni f1din istorie si ma refer strict la cei ce au castigat pe bune nefiind avantajati de masini sau fia cum a fost muciosul de anul trecut de la red bull sau papagalul de scuipimacher la ferrari cand totul era pe tava, maine scuipimacher o sa fie din nou victima tuturor ...asa ca eject muraturilor :))
    7 16
  • Nu ploua
    Din ce se vede, maine nu va ploua.
    2 0
  • @X_zone
    Si unul aflat la caruta dar care se bazeaza pe teza si antiteza poate sa-si dea seama ca in prezent nu e cel mai bun din F1 facand o comparatie cu Button de anul trecut si cel de anu' asta. Asa, romane, ca abtine-te de la a mai da verdicte negative celor ce rationalizeaza, mai ales ca vin sarbatorile de Pasti. Sarbatori fericite iti doresc, sanatate, cat mai mult calm si decenta in comunicare!
    9 0
  • Marea problema a lui catelandrul asta de "mare campion" e ca latra prea mult si face prea putin in cursa.
    Ar trebui sa gandeasca mai mult ce urmeaza sa spuna,nu de alta dar mai sunt inca vreo cativa campioni pe acolo,unii chiar cu titluri grele,nu facute cadou de alti piloti care s-au lasat depasiti in ultima curba,si chiar nu cred ca se sperie cineva de un catel,chia daca e britanic si-l mai si cheama Ham Ham...
    10 1
  • @klausnake
    What about a BLACK MAN? Still not scared?
    0 0
  • klausnake
    Is some kind of moster anyone who's black or why should someone be scared?
    In fine,Ham Ham a facut spectacol cursa asta si-l felicit pentru asta dar s-a adeverit oarecum si ce sustineam mai sus,Vettel era cat pe ce sa-i ramana in fata si plecase destul de mult in spatele lui.
    Felicitari tuturor,pacat de Schumi si mai ales de Raikonen.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru