Hamilton sugerează că un nou contract cu McLaren depinde şi de salariu

de Daniel Popescu
Vineri, 31.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a indicat la Spa-Francorchamps că oferta financiară primită de la McLaren este esenţială pentru prelungirea contractului pentru sezonul 2013.

Lewis Hamilton a confirmat pentru prima oară că nu va lua în calcul doar aspectele sportive sau loialitatea faţă de McLaren atunci când va decide echipa pentru care va concura anul viitor.

Dacă până acum afirma că este interesat în primul rând să păstreze trofeele pe care le câştigă pe circuit, britanicul a sugerat la Spa-Francorchamps că banii vor juca un rol esenţial în decizia sa. Lucrurile sunt însă complicate şi de faptul că negocierile dintre McLaren şi Hamilton sunt intermediate de XIX Entertainment, compania care manageriază cariera pilotului în Formula 1.

"Formula 1 este o afacere. Întotdeauna concurez cu inima, dar în acelaşi timp trebuie să mă gândesc şi la latura financiară. În mare măsură sunt în aceeaşi situaţie în care am fost şi când a început sezonul. Se munceşte în background şi nu mă concentrez cu adevărat la asta. Băieţii care sunt plătiţi să facă asta discută aceste lucruri şi lucrează pentru a rezolva acest subiect", a declarat el.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Hamilton insistă că nu este preocupat în mod deosebit de rezolvarea contractului şi că se concentrează exclusiv pe câştigarea titlului mondial.

"Cred că este important că echipa ştie că în acest moment mă dedic integral pentru câştigarea titlului.

Acesta este cel mai important lucru", a adăugat el.

Una dintre puţinele alternative pe care le are Hamilton pentru 2013 în cazul în care nu va ajunge la un acord cu McLaren este să plece la Mercedes AMG, însă echipa germană va avea un loc disponibil doar dacă Michael Schumacher se va retrage din nou din activitate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru