Hamilton: "Sunt mândru de McLaren, dar urmează o cursă dificilă"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 17.03.2012
Lewis Hamilton crede că McLaren a avut un start "incredibil" în sezonul 2012 după ce a obţinut pole position-ul la Melbourne, însă anticipează o cursă dificilă.

McLaren a obţinut sâmbătă primele două poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei, o premieră de la venirea lui Jenson Button la echipă în 2010. Cel care va pleca din pole position va fi însă Lewis Hamilton, care a confirmat astfel predicţiile după testele de iarnă şi este mândru de performanţa echipei sale.

Cu toate acestea, britanicul anticipează o cursă dificilă duminică în care va trebui să fie atent atât la rivali, cât şi la coechipierul său pentru a-şi adjudeca victoria.

"Am un sentiment incredibil după un start atât de bun. Sunt mândru de echipa care a muncit atât de mult, ca întotdeauna, aşa că acest rezultat este grozav. Echipa a avut câţiva ani grei, dar nu ne-am dat bătuţi niciodată. Cred că cursa va fi incredibil de dificilă şi intensă. Va fi esenţial să avem grijă de pneuri, să avem un start bun şi să vedem care sunt strategiile potrivite", a declarat el.

La rândul său, Button este încântat de rezultatul obţinut de McLaren, însă avertizează că Red Bull nu poate fi exclusă din calculele victoriei, chiar dacă Mark Webber şi Sebastian Vettel vor pleca de pe a treia linie a grilei de start.

"Am făcut o treabă foarte bună în această iarnă şi astăzi am demonstrat asta.

Este numai începutul şi este un prim rezultat grozav pentru noi. Totuşi, cei de la Red Bull nu şi-au ieşit din mână. Sunt în continuare competitivi şi nu trebuie să uităm asta. Dar ne vom bucura de acest moment şi sperăm să avem o cursă grozavă", a declarat britanicul.

Via | ESPNF1

Comentarii (6)

  • you are the fastest man on the track
    incredibly fastest...
    11 7
  • X_zone
    HAMI HAMI HAMI
    hamilton , TOP OF THE CLASS, advevaratul campion s-a intors, restul ...ciocu mic mic miiiiiiiiiiiiiiiiiiiic :))
    10 14
  • x_zone
    Vrabia malai viseaza!Suntem la inceputul sezonului asa ca nu te mai bucura sa nu se termine prost!
    13 7
  • fastest... clearly the fastest...
    .
    7 5
  • king of the track
    go lewis....go mclaren!!!,restul ..who cares
    8 9
  • florin_sm
    in sfarsit....
    ma bucur pt cei de la mclaren, dar totusi este un inceput de sezon. bafta!!!!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru