Hamilton: "Suntem intr-o forma foarte slaba la Barcelona"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.05.2009
Lewis Hamilton a marturisit la finalul antrenamentelor de vineri ca nu se astepta ca McLaren sa fie intr-o forma atat de slaba in Marele Premiu al Spaniei.

McLaren a terminat cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Spania pe locurile 13 si 14, iar Lewis Hamilton a dezvaluit ca nu putea realiza mai mujlt cu monopostul avut la dispozitie.

Desi anterior declarase ca nu se asteapta la performante bune pe circuitul de la Catalunya, Hamilton a marturisit ca nu anticipa ca lucrurile vor decurge atat de prost pentru McLaren.

"Aceasta este forma noastre reala. Cu siguranta va fi foarte greu. Asa am spus si inainte de a veni aici, dar este chiar mai rau decat ma asteptam", a explicat britanicul.

Una dintre expicatiile contra-performantelor McLaren de vineri este lipsa unor update-uri majore pe monopostul MP4-24 comparativ cu echipele rivale, intrucat britanicii au utilizat mai multe imbunatatiri pe parcursul curselor precedente.

Intrebat daca McLaren incearca sa ascunda ceva prin timpii slabi realizati vineri, Hamilton a replicat. "As fi vrut, dar nu este asa. Fortam, am incercat cateva update-uri, dar din pacate nu functioneaza pentru mine.

Oricum, nu au existat imbunatatiri pentru masina", a mai precizat el.

Via | Autosport

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (11)

  • NeoGalaxy
    @Lewis
    Daca baiatul asta o tine numai in scandaluri, ma tem ca va ramane doar cu un singur titlul si ala castigat... foarte indoielnic. Promite mult dar nu stie sa taca cand trebuie, pacat!
    0 0
  • da esti foarte destept cel mai destept de aici
    lasa ca massa tau nu o sa castige nici un titlu..:))
    0 0
  • 8-|
    exact.imi place de tine neo ca la tine nici unul dintre actualii campioni nu-si merita titlul.las' ca o sa ia massa vreun titlu cand vor zbura porcii cu submarinu' ... ;)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Alexandra1710 @stelistul04
    Dupa cum observati exista doar 3 campioni in Formula 1 in acest moment si doar 1 singur se poate lauda cu o performanta cu adevarat reala. Si nu este nici Kimi si nici Lewis. Nu are nici o treaba cu Felipe dar el macar s-a batut foarte mult anul trecut ceea ce nu pot spune nici despre Lewis si nici despre Kimi. Cred ca sunteti prea frustati de alte probleme si considerati ca chiar ii pasa cuiva de parerile voastre. Alexandra, iubit ai? Daca nu cautati pentru ca sigur iti lipseste ceva din viata, iar comentariile despre Formula 1 din pacate, arata acest lucru!
    0 0
  • foarte inteligent
    massa tau se lupta anu trecut la boxe cu furtunul.....:))ce cursa mare a facut massa anul trecut???????????nici una.daca pleaca in cursa de pe ultimul loc nu intra in puncte.tu ai fost primul care ti ai dat cu parerea si de aici reiese ca tu esti cel frustrat si complexat.
    0 0
  • ctlnmihai
    @Neo
    singurul frustrat si lipsit de bun simt esti tu Neo
    0 0
  • tampenii de copii
    doar massa a luptat?campionul ,nu?deci mai mult lupti pentru locul 2 ,decat pentru titlu?haaaaaaaaaaaaahaaaaaaa
    0 0
  • NeoGalaxy
    ctlnmihai are perfecta dreptate.ai vorbit exact cand trebuia sa taci ferraristule.se vede clar ca cea mai mare parte dintre ferraristi sunt frustrati.inca ii duceti dorul lui schumy.este adevarat ca alonso isi merita pe deplin cele 2 titluri.dar ce te face sa crezi ca lewis si kimi isi merita mai putin titlurile.si nu uita un lucru ferraristule.in 2003 kimi a fost practic deposedat de un titlu mondial da catre idolul tau schumy [cand in cursa de la indianapolis trebuia penalizat la fel ca si montoya ptr ca a depasit vazand de 2 ori drapelul galben] si de smecheriile de culise pe care le facea in acele vremuri echipa ta favorita.asa ca pana una alta ramai cu amintirile si durerile tale si lasa-ne in pace cu problemele tale.
    0 0
  • Neo???
    ti se pare tie ca Lewis este implicat in vreun scandal in momentul de fata ????sa ne spui si noua daca tu asa crezi.Lewis doar spune ca masina este intr-o foarma foarte slaba si nimic mai mult!!!
    0 0
  • (ADY)
    unde vedem si noi antrenamentele 3 ???
    0 0
  • rojadirecta.org
    rojadirecta.org
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru