Hamilton: "Suntem mai puternici decat anticipam"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.04.2009
Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen si Martin Whitmarsh spun ca monopostul McLaren a progresat mai mult decat se asteptau in cadrul antrenamentelor de vineri de la Sepang.

Hamilton, care a ocupat locul 7 in prima sesiune de antrenamente libere a zilei, a fost concis cand a venit vorba sa descrie modul in care a decurs aceasta zi. Totusi, englezul a remarcat ca monopostul MP4-24 se comporta neasteptat de bine.

"Cu siguranta avem nevoie de mai multa aderenta, dar stabilitatea a fost buna, mai ales in virajele de mare viteza. Masina a fost mai puternica decat ma asteptam", a declarat el.

La randul sau, Heikki Kovalainen a remarcat progresele efectuate de McLaren in aceasta zi. "Aderenta pistei a fost imediat buna, iar circuitul a fost mai curat decat in Australia. Am facut ceva progrese in ceea ce priveste dezvoltarea masinii. Cand am inceput sa fortam, masina a inceput sa se miste putin si a devenit mai dificil de pilotat. Dar consistenta pe parcursul stinturilor lungi a fost foarte promitatoare", a declarat finlandezul.

Seful echipei, Martin Whitmarsh, a precizat ca update-urile pregatite de McLaren pentru acest weekend incep sa isi arate roadele. "Inca o data, am folosit la maxim circuitul pe parcursul sesiunilor de vineri pentru a retusa dezvoltarile monopostului MP4-24 si pentru a ne concentra pe setari inaintea cursei de duminica.

MP4-24 continua sa evolueze, iar programul de astazi subliniaza progresele incurajatoare pe care le face masina", a explicat Whitmarsh.

Via | McLaren

Comentarii (1)

  • .........>
    asa-i da .. .. si statuia ta de ceara e de-acord cu tine ... //
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru