Hamilton, surprins de performanţa din calificări

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 27.06.2010
Lewis Hamilton susţine că nu se aştepta să ocupe locul trei în calificările de la Valencia, întrucât rivalii au introdus update-uri majore.

Ferrari, Renault şi Mercedes au introdus la Marele Premiu al Europei noul sistem de evacuare implementat iniţial de Red Bull, în timp ce McLaren va aştepta până la Silverstone apariţia acestui upgrade pe monopost.

Din acest motiv, Lewis Hamilton se aştepta să fie surclasat de piloţii echipelor rivale şi a fost surprins să termine pe locul 3, în spatele celor doi piloţi de la Red Bull.

"Sunt foarte fericit să fiu aici, mă simt foarte norocos să fiu aici. Ştiam că toţi ceilalţi vor introduce update-uri şi în antrenamente am fost cam în urmă, aşa că am fost precaut în aşteptări şi nu am realizat că am terminat atât de sus", a declarat britanicul.

Rezultatul l-a surprins cu atât mai mult pe Hamilton cu cât a comis greşeală în ultimul tur rapid de pistă şi a pierdut câteva zecimi importante.

"În al doilea tur rapid am blocat protile spate în sectorul doi în virajul 12. Am crezut că voi cădea cu siguranţă câteva poziţii, dar am fost surprins când am revenit pe locul 3", a mai precizat el.

Marele Premiu al Europei va fi, potrivit tradiţiei, unul lipsit de depăşiri şi de spectaculozitate, însă Hamilton priveşte cu încredere spre cursa de duminică.

"Cred că duminică va fi o cursă interesantă.

Depinde cum vom gestiona pneurile şi speram să se comporte mai bine decât în ultima cursa. Nu mă pot plânge de poziţia de pe care plecăm. Opririle la boxe, primul viraj şi primele tururi vor fi cruciale. Vom forţa cât vom putea pentru a câştiga", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (7)

  • publicitate!!!
    orbit...
    dinti albi, ca la ,,negri,,...
    6 13
  • Prodigy
    comentariu inutil,ca la ,,cretini"........
    13 6
  • Lewis Hamilton:
    "Now, watch me win it" :)
    6 8
  • stream BBC
    Fratilor, aveti careva de dat un url or something ptr BBC 1?
    Raman dator, pleaaaase, ca fac pojar daca-i mai aud pe Miki & Co...
    MULTUMESC ANTICIPAT!
    5 0
  • salutare
    @marinescu
    http://eplsite.com/
    3 0
  • @ mad79
    BIIIIG THANK U!!!
    1 0
  • publicitate!!!
    @Prodigy
    uite mai la imagine si vezi ce observi, ca e inacrit la fata ca gustat prima oara din limon, sau parca isi arata dintii...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru