Hamilton susţine că nu a decis pentru ce echipă va concura în 2013

de Daniel Popescu
Joi, 06.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton afirmă că nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său, în mijlocul speculaţiilor că a ajuns la un acord verbal cu Mercedes AMG.

Nu am nicio idee de ce as semna cu Mercedes, nu m-am gândit la asta.

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
Presa britanică a speculat în ultimele 24 de ore că Lewis Hamilton este pe punctul de a semna un contract cu Mercedes pentru sezonul următor, indiferent dacă Michael Schumacher se va retrage din Formula 1 la sfârşitul acestui an. Inevitabil, acesta a fost principalul subiect la conferinţa de presă care a avut loc joi după-amiază la Monza, însă Hamilton a încercat să fie cât mai scurt în declaraţii, afirmând că nu a luat încă o decizie finală.

Întrebat care ar fi avantajele să semneze cu Mercedes, echipa care nu este încă aptă să lupte cu regularitate pentru victorii, acesta a replicat. "Nu am nicio idee, nu m-am gândit la asta. Pilotez pentru McLaren, am câştigat ultimele două curse, urmează o cursă mare şi pe asta trebuie să ne concentrăm".

McLaren a afirmat recent prin vocea şefului Martin Whitmarsh că negocierile pentru semnarea unui nou contract se apropie de final, însă Hamilton insistă că nu există un termen limită până la care îşi propune să ajungă la o decizie finală.

"Nu am un termen limită, cu excepţia sezonului următor", a adăugat el. Contractul lui Hamilton cu McLaren expira la sfârşitul acestui an.

Via SkySports

Comentarii (8)

  • x-zone
    pleaca baiete, du-te, te-au lucrat destul cei de mclaren, numai la boxe cat ai stat ca nu sunt in stare sa stranga o piulita la roata, nemaipunand in calcul ca de peste 15 ani ei nu sunt in stare sa adopte strategii de cursa, de N ori pilotii mclaren au pierdut curse din cauza aceasta, cred ca cel mai bine ti-ar prinde un loc la williams unde frank williams ar face minuni pt tine.
    8 8
  • GrosJan
    nope. Ferrari ar fi destinatia ideala. Crapa Alonso numai la gandul asta, dar sa mai devina si realitate. Si ar avea si de ce: Ferrari nu se va sfii sa-l numeasca locotenentul lui Hamilton odata ce Hamilton va demonstra iarasi ca este mai bun decat Alonso. In 2007 a fost debutant doar ... si Alonso stie asta. Lui Alonso nu-i va mai ramane decat sa constate ca minciunile pe care le-a turnat despre McLaren devin realitate la Ferrari. Deci, Doamne ajuta, Ham la Ferrari!
    4 5
  • Nu inteleg de ce insistati cu Kimi la McLaren... Daca tot vorbim de caracter, oare Kimi n-ar trebui sa ramana la Lotus fiind singura echipa care a crezut in el dupa atatia ani de pauza?
    La Lotus are o masina buna. O poate dezvolta in jurul sau. La McLaren dupa plecarea lui Ham, favorit va fi Button si nu Raikkonen.
    4 1
  • eu_ferrari
    @GrosJan
    Ham nu va ajunge la Ferrari, cei de la ferrari nu angajeaza 2 pilotii de top,
    cat despre comparatia Alonso/Ham, e adevarat ca Ham s-a mai maturizt dar in niciun caz nu va ajunge Alonso locotenentul lui ... dc cei 2 ar fi coechipieri ar fi ca sezoanele 88-89 Senna-Prost ... Ferrari nu-si da capul pentru asa ceva
    3 0
  • GrosJan
    @tu_ferrari
    atunci ... in locul lui Alonso. Alonso nu va mai primi credit din partea Ferrari prea mult timp. Rabdarea a cam ajuns la capat. Si dintre toti pilotii actuali doar despre Hamilton se stie sigur ca e mai bun/rapid decat Alonso. Poate si Button, ca e mai aproape de Ham decat a fost Alonso.
    2 3
  • Kamrocgos
    @GrosJan, In primul rand nu vad de unde se poate trage concluzia ca rabdarea celor de la Ferrari a ajuns la capat cu Alonso, are 130 de puncte mai mult decat coechipierul sau si 3 victorii cu o masina in general mai putin rapida decat McLaren; echipa il idolatrizeaza. Apoi, cum e Button mai aproape de Hamilton decat era Alonso? In 2007 au terminat Ham 109, Alo 109, mai aproape de atat nu prea se poate.
    1 0
  • GrosJan
    argumentul cel mai idiot: egalitatea de puncte/ S-a ajuns la egalitate de puncte ca abandona Ham prea des. Dar cand nu abandona, ii dadea clasa lui Alonso, mult mai tare decat lui Button. Ia ia malaly campionatul din 2007 cursa cu cursa si vezi ce s-a intamplat, ce timpi avea Ham si ce timpi Alonso. Alonso plutea dupa 2006, dar veni pustiu asta rapid si l-a adus de la extaz la agonie.

    Raportarea la Massa (un pilot iesit din forma si care nu are ce cauta in F1) este al doilea argument imbecil. Si incep sa creada si cei de la Ferrari ca nu e Alonso prea bun ci Massa prea slab ... cu toata idolatria, daca nu sunt rezultate (demne de Ferrari) rabdarea ajunge la capat. 3 ani si nimic, numic ...
    0 1
  • Kamrocgos
    Hamilton (ca si Alonso) a avut un singur abandon in 2007, in China si ala nu poate fi considerat scuza, pentru ca a fost din vina lui; cu greu se poate spune ca "abandona prea des". In cate curse a iesit Hamilton in fata lui Alonso? Bahrain, Spania, Canada, Statele Unite, Franta, Ungaria, Japonia, 7 curse in care i-a dat clasa lui Alonso..din 16 pe care le-a terminat, adica mai putin de jumate.
    Cat despre al doilea argument, da, recunosc ca Massa nu e cel mai stralucit pilot de pe grila (a se citi, "e unul dintre cei mai slabi") dar oricat de slab ti-ar fi coechipierul, cand ai de 5 ori mai multe puncte decat el, asta spune ceva si despre tine. Nu am auzit de echipa de F1 care sa-i zica unui pilot "Stii, e adevarat ca ai de 5 ori punctele coechipierului tau si ca ai castigat un sfert din cursele din sezonul asta, ba mai esti si liderul campionatului, dar noi credem ca ai fi putut face mult mai bine, asa ca o sa aducem pe altcineva in locul tau"
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru