Hamilton susţine că s-a împăcat cu Alonso

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.07.2010
Lewis Hamilton susţine că relaţia sa cu Fernando Alonso este bună, în ciuda controverselor din Marele Premiu al Europei.

Fernando Alonso a acuzat în termeni duri deciziile comisarilor de cursă de la Marele Premiu al Europei, considerând că Lewis Hamilton a terminat nedrept pe locul doi după ce a încălcat regulamentul sportiv prin depăşirea Safety Car-ului.

Ulterior, Hamilton şi-a luat revanşa afirmând că "strugurii sunt acri" pentru fostul său coechipier de la McLaren din sezonul 2007.

Declaraţiile din presă au fost însă temperate de campionul mondial din sezonul 2008, care a dezvăluit că l-a contactat pe Alonso prin SMS la numai 24 de ore după aceste declaraţii. Britanicul este încrezător că relaţia sa cu Alonso este bună înainte de Marele Premiu al Marii Britanii din acest weekend.

"Ne-am trimis mesaje în următoarea zi şi lucrurile sunt în regulă. I-am trimis un mesaj să văd ce face. Mi-a răspuns că totul este în regulă, că ştie cum decurg cursele şi că acesta este un an dificil", a declarat Hamilton citat de agenţia de presă Associated Press.

Pilotul echipei McLaren a dezvăluit că a avut parte de prima vacanţă din acest sezon, petrecând câteva zile la reşedinţa sa de la Monte Carlo pentru a se relaxa înaintea uneia dintre cele mai importante curse a anului, cea de pe noul circuit de la Silverstone.

"Sunt relaxat şi am avut o săptămână grozavă.

Am avut primele mele zile de vacanţă de un an, aşa că m-am simţit bine. Mi-am petrecut cele mai multe zile la Monaco şi a fost bine să fiu acolo. Am fost în locuri private din apropiere. Am condus noaptea, am luat cina, am mers la casino şi ne-am distrat. Dar aceasta va fi o săptămână dificilă şi aglomerată", a adăugat el.

Via | SportingLife

Comentarii (8)

  • rayn380
    :))
    Si-au trimis SMS-uri....:)) Eu cred ca a facut aceasta declaratie asa de ochii presei, intrucat in realitate este o dusmanie mare intre ei. Din simplul fapt ca "si-au trimis" SMS-uri si nu au vorbit direct la tel(macar), iti poti da seama de tensiunea dintre cei doi. Cred ca la Lewis i-a fost teama sa il sune direct pe Alonso, de frica sa nu-l injure si sa-l faca in toate felurile. Asa ca a preferat sa vada cu un SMS daca ii raspunde intai si pe urma mai vad ei....Oricum super tare, aceasta "impacare" prin SMS :))
    6 14
  • @rayn380
    Cam seamana cu Boc care azi "da in cap" la oameni furand din buzunarele lor si maine umple un sac cu nisip pentru a face un dig :))
    13 8
  • rayn380
    @xiorel
    "Ca cam" asa ceva :D
    5 8
  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    Mie imi este foarte neclar de ce Ham ii stie numarul de telefon al lui Alo si vice-versa :P Iar de SMS-uri, nu-i vad pe amandoi scriind SMS-uri nici daca sunt platiti pentru asa ceva :P
    14 4
  • Sms or mail?
    poate si-au scris mail-uri :)) =)))
    12 0
  • Alonso vs LH
    Nu prea-l platesc bine pe LH daca nu mai are minute. Fanii LH ar putea face o cheta sa-i faca un abonament, o duce cam rau daca da sms-uri ca scolarii.
    12 6
  • nu prea cred
    Nu prea cred ca au vorbit ei prin sms-uri... nu il vad pe Hamilton sa isi piarda timpul cu sms-uri inspre Alonso, mai ales ca Alonso nu mai este favorit la titlu iar asta chiar in ciuda rezultului din Europa, deci in mod logic ar fi trebuit sa il ignore.
    3 9
  • you've got mail
    Cu siguranta a dat H un mail...care includea si atasamentul:
    "mp4-25.for.dummies.complete.guide.pdf"
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru