Hamilton va continua negocierile cu McLaren în următoarele zile

de Daniel Popescu
Luni, 10.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi McLaren vor accelera negocierile pentru prelungirea contractului în următoarele zile, însă semnarea unei noi înţelegeri până la cursa din Singapore nu este certă.

Potenţiala plecare a lui Lewis Hamilton la Mercedes a fost cel mai aprins subiect cu ocazia Marelui Premiu al Italiei, însă toate părţile implicate au negat specualtiile şi au insistat că se concentrează exclusiv pe cursa de la Monza.

Totuşi, Martin Whitmarsh, şeful celor de la McLaren, a confrmat că va relua în câteva zile negocierile cu Hamilton cu privire la un nou contract, chiar dacă şansele ca o înţelegere să fie parafată până la Marele Premiu al statului Singapore din 23 septembrie sunt minime.

Urmareste Automarket
"Îmi pot imagina că vom avea ceva conversaţii înainte de Singapore.
Dar să prezicem data la care vom 'dansa' împreună este întotdeauna periculos. Sentimentul meu este că aceasta este o echipă grozavă pentru ca Hamilton să rămână. Suntem o echipă care câştiga curse, Lewis este un pilot care câştigă curse şi are mult sens să lucrăm împreună"
, a declarat el pentru agenţia de presă Reuters.

Chiar dacă în ultima perioadă speculaţiile despre semnarea unui contract cu Mercedes au luat amploare, Whitmarsh insistă că nu s-a gândit încă la un potenţialul înlocuitor pentru Hamilton. "Nu m-am gândit deloc la planul B. Vrem că Lewis să rămână şi vrem ca el să rămână dacă şi el vrea să rămână", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (9)

  • GrosJan
    Daca McLaren dovedeste forma buna pe final de campionat nu ar fi un motiv pentru Ham sa plece, dimpotriva chiar. Daca mai si castiga campionatul Ferrari s-ar putea sa-i ofere un salar de nerefuzat. Cu Alonso rabdarea e la capat. Daca nu castiga nici anul asta, nu o sa-i mai inghita nimeni de la ferrari idei precum "masina slaba", "pilot nr 1", etc.
    7 16
  • hamilton
    Hai ca deja devine telenovela. Daca avea putina demnitate pentru ceea ce facea Hamilton tacea din gura si isi vedea de treaba. Economia e in criza, oamenii n-au locuri de munca si n-au ce manca, iar asta vine sa ceara 30 de mil pe sezon.
    Ar fi fost mult mai apreciat daca isi vedea de treaba.
    10 9
  • @hamilton iar pe langa ce zici era altfel daca nu publica pe tweter alea
    8 5
  • cine a zis 30 mil? Mah, voi aveti darul manipularii maselor? Ar trebui acum sa il urasca toata lumea pe ham ca cere 30 mil cand e criza ....
    prostilor da, chiar le va creste tensiunea la o asa veste .. vai vai vai

    In realitate McLaren vor sa ii dea mult mai putin decat pana acum (vedeti surse) si cum e la final de contract si e cel mai bun normal sa negocieze si cu alte echipe.
    6 3
  • mobius
    Cel mai bun conduce in momentul de fata in CM.
    7 8
  • Fefeleaga
    ce facu Alo cu o masina superioara? Locul 3 la sfarsitul weekendului
    Cel mai bun a castigat cursa cu o masina inferioara. Acum serios, Massa nu face locul 3 in calificari fara cea mai buna masina.
    5 8
  • va tot contraziceti si certati.nu exista pilotul cel mai bun,exista cativa piloti de top foarte buni si daca unul dintre ei castiga cate o cursa nu inseamna ca e cel mai bun asa cum,nici alonso care conduce in clasament nu inseamna ca e cel mai bun.ham o fi el rapid si talentat,dar nu prea are creier pe cand alonso este un pilot mai calculat si constant.fiti mai realisti chiar daca sunteti fanii unui anumit pilot.
    4 3
  • Fefeleaga
    Calculatul Alonso mai da in gard dincand in cand. Si parerea me, e mai bine sa o comita cand are masina de castigat cursa :)))
    3 1
  • Daca Hamilton pleaca de la Mclaren, mi-l scot de la inima. Voi tine in continuare cu pilotii echipei Mclaren si nu cu un Hamilton la o alta echipa, fie ea si Mercedes.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru