Hamilton va fi penalizat cu cinci poziţii pe grilă în China

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.04.2012
Lewis Hamilton va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Chinei după ce McLaren a decis să schimbe cutia de viteze de pe monopostul britanicului.

Lewis Hamilton va rata în mod cert oportunitatea de a pleca pentru a treia oară consecutiv de pe prima poziţie a grilei de start.

McLaren a confirmat joi că va înlocui cutia de viteze a monopostului MP4-27 pilotat de britanic, după ce a descoperit o defecţiune tehnică la această componentă cu numai 48 de ore în urmă.

În urma acestei decizii, Hamilton va pleca cel mult de pe locul şase al grilei de start în cursa de duminică de la Shanghai, motiv pentru care şansele sale de a obţine prima victorie din acest sezon vor fi reduse dramatic.

Britanicul a obţinut pole position-ul în ambele Mari Premii desfăşurate în acest debut de sezon, însă nu a reuşit să convertească niciunul dintre acestea în victorii. El spera să-şi adjudece în China prima victorie a sezonului, după ce la Melbourne şi Sepang a terminat de fiecare dată pe ultima treaptă a podiumului.

Via | McLaren

Comentarii (6)

  • Sortii il parasesc iara pe Hamilton.
    5 8
  • asta inseamna un singur lucru
    MICHAEL SCHUMACHER POLE POSITION !!!!!!
    8 11
  • Martin Whitmarsh
    Daca vezi ca Button nu poate fi mai rapid in calificari schimbi cutia, daca vezi ca Button nu poate fi mai rapid nici in cursa atunci il intarzii la pit stop.
    2 30
  • AndreiF1
    @McLaren
    Si uite asa cei de la McLaren isi favorizeaza pilotul destept (Button) si nu pilotul rapid dar... sarac cu duhul. Seamana rau de tot cu ce s-a intamplat in sezonul 2007. Singura parere de rau este ca pe Hamilton nu-l duce capul sa se tina de ce conteaza, adica castigarea curselor si nu diferitele masini sau petreceri de care se bucura in fiecare weekend.
    12 18
  • tracto
    imi pare rau
    sa va spun dar sezonul trecut hamilton a fost mai lent ca button si imi pare rau sa o spun ca va fi in continuare .

    nu il mai aparati asta este. button e mai bun in orice fel de la timpi pe pista la conservare masini si gume la comportament sportiv .
    10 4
  • Sansele reduse dramatic....
    In mod normal,fara incidente sau accidente stupide,nu ar trebuii sa fie o problema pentru McLaren,indiferent de pilot sau locul de pe grila,ma refer la orice loc in primii 10 ...ma gandesc ca pot realiza fara probleme asta... ;-) !?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru