Hamilton va inaugura noul monopost McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.01.2011
Lewis Hamilton va fi primul pilot care va testa noul monopost McLaren pentru 2011, urmat la o zi distanţă de coechipierul său Jenson Button.

McLaren va lansa noul monopost MP4-26 pentru sezonul 2011 în 4 februarie la Berlin, însă echipa a definitivat deja programul sesiunii de teste de la Jerez din perioada 10-13 februarie.

Astfel, Lewis Hamilton va avea oportunitatea să ianugureze noul monopost în 10 februarie, în timp ce coechipierul său Jenson Button va urca la volan o zi mai târziu. De asemenea, McLaren va participa şi la prima sesiune de teste de la Valencia din 1-3 februarie cu monopostul din sezonul 2010, care va fi evaluat de pilotul de teste Gary Peffett.

"McLaren spune că Hamilton va fi primul care va testa noul MP4-26 la Jerez în 10 februarie, în timp ce Button va urca la volan în 11 februarie. Totuşi, oficialii au adăugat că programul s-ar putea schimba. Gary Paffett va începe testele de la Valencia în 1 februarie cu vechiul monopost", a explicat Alan Baldwin, reporterul agenţiei de presă Reuters, pe contul său de Twitter.

Pe aceeaşi reţea socială, Hamilton s-a declarat mulţumit de modul în care arata noul monopost, însă a admis că este imposibil să facă o comparaţie cu echipele rivale.

"Monopostul pentru 2011 pare bun şi, deşi niciodată nu ştii unde vor fi ceilalţi, sunt fericit. Vom continua să forţăm", a scris britanicul pe contul său de Twitter.

Nu mai puţin de alte şapte echipe îşi vor lansa monoposturile pentru 2011 înaintea celor de la McLaren, în perioada 28 ianuarie - 1 februarie.

Via | Alan Baldwin | Alan Baldwin | Lewis Hamilton

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru