Hamilton va utiliza noul update la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 22.08.2009
McLaren a decis ca Lewis Hamilton sa utilizeze monopostul cu ampatamentul redus adus la Valencia, in timp ce Heikki Kovalainen va concura cu versiunea initiala, mai lunga.

Desi anterior McLaren isi exprimase dorinta de a oferi intotdeauna acelasi monopost pentru ambii piloti ai echipei, Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen vor utiliza configuratii diferite in Marele Premiu al Europei din acest weekend.

Echipa lui Martin Whitmarsh a decis ca Lewis Hamilton sa concureze in acest weekend cu monopostul cu ampatament redus pe care britanicul l-a testat vineri in prima sesiune de antrenamente. Odata cu ampatamentul mai mic, monopostul MP4-24 beneficiaza de modificari la podea, la nas si la mod de asamblare a aripii fata, iar pozitia axului frontal a fost modifcata.

Chiar daca Hamilton a fost nevoit sa renunte la a doua sesiune de antrenamente dupa ce si-a avariat aripa fata, McLaren a adus la timp noi parti care corespund acestei configuratii. 

In schimb, Heikki Kovalainen va continua sa utilizeze monopostul cu ampatament marit, configuratia acestuia fiind identica cu cea folosita de Hamilton in Marele Premiu al Ungariei.

Via | Autosport

Comentarii (6)

  • guawar
    hmmm
    maimuta o sa bage noul update:coada de maimuta....ne lasi :))
    0 0
  • @guawar
    Ţânc frustrat ce eşti !
    0 0
  • ...
    kova putea sa ia pole-ul...numai ca a gresit in ultimul viraj...avand in vedere ca kova este mai lent decat lewis reiese ca varianta initiala..cea a lu kova este mai rapida...parerea mea
    0 0
  • @
    am observat ca numarul frustratilor au inceput sa se mareasca pe site . De ce ? pt. ca a inceput Hamilton sa castige !
    0 0
  • ptr. raducu
    cred ca o sa cistige Kova ca e mai bun decit ham
    0 0
  • @hasu
    nu ma deranjeaza :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru