Hamilton, vedeta felicitării de Crăciun a lui Ecclestone

de Daniel Popescu
Vineri, 21.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este personajul principal al felicitării de Crăciun transmise de Bernie Ecclestone tuturor echipelor din Formula 1.

Bernie Ecclestone transmite în mod tradiţional o felicitare de Crăciun tuturor echipelor din Formula 1, iar acest an nu a făcut excepţie.

Britanicul în vârstă de 82 de ani i-a ignorat pe Sebastian Vettel şi Fernando Alonso, cei doi piloţi care s-au luptat pentru titlul mondial, şi şi-a concentrat atenţia pe Lewis Hamilton, autorul unuia dintre cele mai spectaculoase transferuri din ultimii ani.

Astfel, Hamilton apare în felicitare la scurt timp după ce a abandonat monopostul McLaren cu defecţiuni tehnice pentru a urca într-un Mercedes condus de Niki Lauda, preşedintele consiliului de administraţie al echipei germane. Ecclestone sugerează că unul dintre principalele motive pentru care Hamilton a plecat la Mercedes ea fost salariul, întrucât în maşina se afla şi un sac cu bani.

Via YallaF1

Comentarii (4)

  • ununemultumit
    "Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile"
    nu a fost nicio selectie. Le-ati sters pe toate fara nicio noima.

    Ne rezervam dreptul de a nu mai posta aici (in aceste conditii).
    11 7
  • mircea
    @unnemultumit
    O problemă tehnică a cauzat eliminarea ultimelor 30 de comentarii de pe site. Ne cerem scuze.
    9 7
  • unnemultumit
    K, scuzele acceptate. Scuze si din partea mea ca nu m-am gandit si la aceasta situatie. Ne rezervam dreptul sa revenim cu comm-uri pe blog :)
    ps: nick-ul ales nu mai e de actualitate dar a fost pastrat pentru consecventa
    10 0
  • Cat de "inteligent" trebuie sa fii ca sa trimiti o astfel de felicitare catre echipa Mercedes sau McLaren. Orice gluma are si o limita !
    11 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru