Hamilton: "Vom lupta pentru victorie la Istanbul"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.05.2010
Lewis Hamilton crede că McLaren este capabilă să lupte pentru victorie în Marele Premiu al Turciei.

McLaren nu a impresionat în Marele Premiu al statului Monaco şi este departe de performanţele înregistrate de Red Bull Racing, însă echipa britanica priveşte cu încredere spre cursa de la Istanbul de la finalul săptămânii viitoare.

Motivul este legat de configuraţia circuitului din Turcia, care în opinia lui Lewis Hamilton se potriveşte foarte bine caracteristicilor monopostului MP4-25. De altfel, acesta este şi motivul pentru care campion mondial din sezonul 2008 anticipează că va avea abilitatea de a lupta pentru primele poziţii în Marele Premiu al Turciei.

"Cred că la Monaco am obţinut un rezultat rezonabil, dar MP4-25 nu s-a potrivit foarte bine unui astfel de circuit. Într-un loc ca Istanbul Park, monopostul nostru va fi în elementul său, pentru că îi plac circuitele rapide unde aerodinamica poate funcţiona în viraje lungi şi rapide. Având în vedere caractersiticile circuitului, este un loc unde ar trebui să continuăm ce am început în Spania.

Nu ne facem iluzii, dar credem că vom fi capabili de un nou rezultat decent şi speram să luptăm cu monoposturile din frunte", a declarat britanicul.

Coechipierul sau Jenson Button este de asemenea optimist în perspectiva cursei, în special prin prisma noilor update-uri pregătite de McLaren.

"Avem câteva upgrade-uri noi pentru această cursă care ar trebui să evidenţieze puterea cu care dezvoltăm monopostul. Acesta ar trebui să se potrivească bine pentru Turcia şi cred că avem şanse bune să ne descurcăm bine", a explicat actualul campion mondial.

Via | McLaren

Comentarii (3)

  • falnessus
    Ce vremuri
    Astazi am revazut unele curse din peroada 1997-2003.....
    Ce ani frumosi pentru formula 1 ,ce echipe...ce piloti......Mikka vs Schumacher...Montoya vs Schumacher....Couldhart vs Schumacher........
    Motorizari,Yamaha,Mugen-Honda,Ferrari,Ford,Peugeot,Hart,Mercedes,Bmw,Jaguar....
    Pacat..ce diversitate era inainte.....acum....
    Motorizare Ferrari,Renault,Mercedes,Cosworth...ce pacat......unul dintre motivele pentru care urmaream F1 era chiar aceasta diversitate....acum,un motorist echipeaza 2-3 echipe si sigur o sa fie mai rau.....Repet,pacat.....mare pacat sa dus naibii Formula 1 ca si WRC.....acolo e mai rau...Citroen si Ford ....urat.Imi pare rau ca am scris atat de mult,ca repet ce au mai scris si altii dar mie dor de perioada cand erau la grila de start monoposturi cu 10 echipari de motoare diferite....Numai bine si garantat in cel mai scurt timp nu o sa se mai uite nimeni la F1 daca merg in aceasta directie...
    16 6
  • atat Lewis
    Aratale cine ii cel mai bun... aratale ca indiferent cine is ei si ce masini au nu il pot invinge pe LEWIS HAMILTON intr-un MCLAREN. Ii formula magica. Sper sa ia titlul Lewis la piloti. Si la constructori ii important, dar dau 5 titluri la constructori pentru Mclaren pentru un titlu la piloti castigat de Lewis. Go go Lewis. Sper sa il puna odata Lewis la respect pe Button sa ii arate cine ii seful la Mclaren. Jenson are niste calitati exceptionale, nu poate nimeni nega asta, dar totusi Lewis Hamilton ii numai unul si ii THE BEST on every track and in every conditon.
    5 14
  • bla, bla
    cioara porumb viseaza!
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru