Hamilton vrea doar să progreseze cu Mercedes în 2013

de Daniel Popescu
Marti, 29.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi-a stabilit ca unic obiectiv pentru 2013 să înregistreze progrese cu Mercedes comparativ cu situaţia în care s-a aflat echipa anul trecut.

Lewis Hamilton şi-a exprimat în mai multe rânduri speranţa că va lupta pentru podiumuri alături de Mercedes în sezonul 2013, însă britanicul şi-a schimbat uşor opiniile.

Cu o săptămână înaintea lansării noului monopost, fostul campion mondial afirmă că obiectivul său pentru acest sezon este să înregistreze progrese comparativ cu rezultatele obţinute de Mercedes anul trecut.

Germanii au terminat sezonul doar pe locul cinci în clasamentul constructorilor şi au fost la un pas să piardă şi această poziţie în favoarea celor de la Sauber.

Urmareste Automarket
"Nimic în afară de victorie nu este acceptabil, cel puţin pentru mine, dar trebuie să fim realişti şi ştim că avem rivali serioşi care au deja monoposturi bune şi care vor evolua cu monopostul din acest an.
Aşa că ei încep deja de pe o poziţie bună. Eu vreau să fie mai bine decât le-a fost lor anul trecut. Anul trecut a fost un sezon dificil pentru ei"
, a declarat el.

Totuşi, el este încrezător că Mercedes va avea în acest an un monopost mai puternic decât cel care în 2012 a obţinut o singură victorie.

"Din ceea ce mi s-a spus şi din ceea ce am văzut, băieţii muncesc din greu pentru a schimba anumite lucruri prin tunelul de vânt şi prin restructurarea grupurilor şi cred că ei înţeleg mai bine unde sunt şi unde vor ajunge. Au îmbunătăţit lucrurile pentru acest an", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru