Hamilton vrea să mărească vitrina de trofee a echipei Mercedes

de Daniel Popescu
Vineri, 25.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi-a stabilit ca obiectiv să mărească substanţial vitrină de trofee a celor de la Mercedes, însă afirmă că noua sa aventură este un maraton, nu un sprint.

Avem o vitrină de trofee mică aici şi la asta vreau să lucrez pentru a face acest spaţiu plin de trofee. Acesta este obiectivul.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a dezvăluit pentru prima oară că este determinat să câştige titluri mondiale alături de Mercedes.

În cadrul unui interviu acordat postului de televiziune SkySport, britanicul spune că principalul său obiectiv la noua sa echipă este să consolideze vitrina de trofee, în care până în prezent se regăsesc doar cele două trofee aferente titlurilor mondiale cucerite în 2009 alături de Jenson Button.

"Voi munci cât de mult voi putea pentru a avea succes. Evident, avem o vitrină de trofee mică aici şi la asta vreau să lucrez pentru a face acest spaţiu plin de trofee. Acesta este obiectivul", a declarat el.

Totuşi, Hamilton a admis că sezonul 2013 va fi unul de acomodare în condiţiile în care nu a avut posibilitatea să-şi exprime punctul de vedere cu vedere la dezvoltarea monopostului, însă acest lucru nu îl îngrijorează în condiţiile în care va rămâne la echipa pe termen lung.

"Fiecare pilot are un impact în dezvoltarea monopostului, dar este o muncă colectivă.

Trebuie să încerc să mă implic cât mai mult posibil. În acest moment nu pot face prea multe cu maşina pentru că nu am pilotat, iar simulatorul este bun, dar diferit de condiţiile reale. Aşa că aştept primul test de la Jerez, iar acele zile vor fi foarte importante pentru feedback şi pentru corelarea cu simulatorul.Dar acesta este mai mult un maraton pentru mine, nu un sprint. Sunt aici pe termen lung şi am o călătorie lungă în fată", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • habarnam
    mai bine inghesui acolo niste trofee decat sa o masesti (vitrina) si sa fie goala
    7 2
  • habaram
    superb griul metalizat. Roşul nici nu se compara cu el ...
    10 6
  • rosul e pentru tractoare...
    13 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru