Hamilton vrea să obţină încă o victorie pentru McLaren

de Daniel Popescu
Luni, 29.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi-a exprimat speranţa că va obţine o ultimă victorie pentru McLaren înainte de a pleca la Mercedes în sezonul următor.

Lewis Hamilton a terminat pe locul patru Marele Premiu al Indiei la capătul unui ritm bun de cursă în care a fost la un pas să-l ajungă din urmă pe Mark Webber, dar a plătit tribut startului mai slab în care a fost depăşit de Jenson Button şi Fernando Alonso.

Britanicul şi-a exprimat speranţa că va fi capabil ca în ultimele trei curse ale sezonului să obţină o ultimă victorie pentru McLaren, pentru a pleca la Mercedes pe un trend ascendent.

"O victorie este ceva ce aş vrea să obţin. Încă am încredere în echipă. Dacă voi pilota precum duminică, şi cred că a fost cel mai bun pilotaj al anului, atunci cred că pot să o fac", a declarat el reporterilor la finalul cursei.

Urmareste Automarket
Intrarea la boxe a lui Hamilton în timpul cursei a oferit şi un moment inedit: Hamilton a schimbat volanul monopostului în numai două secunde, operaţiunea neafectând în niciun fel timpul petrecut de britanic la standuri.

"Am avut o defecţiune la volan şi echipa a trebuit să-l înlocuiască la boxe.

Asta nu mi s-a mai întâmplat niciodată într-o cursă. S-a întâmplat atât de repede! L-au luat înainte să mă opresc, l-au înlocuit şi am intrat în treaptă întâi. A fost grozav. Apoi am forţat până la linia de sosire. Nu-mi amintesc când am fost ultima oară la limită pentru a încerca să ajung pe cineva din urmă. M-am simţit grozav. Pneurile au rezistat atât de mult timp şi am fost în formă foarte bună. Am forţat mult, dar este păcat că nu am fost în cea mai bună formă la start", a mai precizat el.

Via BBC Sport

Comentarii (6)

  • x_zone
    Hamilton, adevaratul campion! restul ...frectie la maciuci de lemn!
    8 21
  • x_zone
    Hamilton e adevaratul campion, concureaza singur si termina pe locul doi,
    HA! HA! HA! HA!
    7 12
  • cum poate sa spuna ca a avut cea mai buna cursa cand nu termini nici pe podium
    11 4
  • marian
    hamilton el tractoristo.daca si asta e campion...=)) =)) =))
    10 13
  • AndreiF1
    Mai inca 3 curse, cine stie cine le castiga. Vettel are o sansa foarte buna, poate si Alonso, poate si Hamilton. Sa vedem ce se va intampla in Abu Dhabi.
    7 1
  • zuzu in ultimele 4-5 tururi in India monoposturile McLaren au avut cei mai buni timpi dintre primle 6 monoposturi. Sansa RBR a fost ca la monopostul lui Mark si-a revenit kers. Altefel Hamilton prindea treapta a treia pe podium. Nu le-a functionat insa masina mai deloc pe pneuri soft, aici au pierdut jocul, insa pe hard au fost rapizi si comparabili in timpi cu RBR si Ferrari. Ceea ce e interesant!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru