Hamilton vrea să-şi clarifice contractul pentru 2013 în prima parte a anului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.02.2012
Lewis Hamilton speră să semneze un nou contract pentru sezonul 2013 după primele curse din acest an, pentru a se putea concentra pe lupta pentru titlul mondial.

Contractul lui Lewis Hamilton cu McLaren urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, motiv pentru care britanicul se va afla sub presiunea de a alege echipa pentru care va concura începând din 2013.

Situaţia este cu atât mai incertă cu cât Red Bull Racing, Ferrari şi Mercedes AMG vor avea cel puţin un loc disponibil pentru 2013, astfel că fostul campion mondial are de unde alege viitoarea destinaţie.

Totuşi, el insistă că vrea să-şi clarifice cât mai rapid viitorul pentru ca discuţiile despre numele echipei pentru care va concura anul viitor să nu-i pună în pericol campania pentru titlul mondial.

"Probabil că după primele două curse vom dori să scăpăm de această grijă. Apoi ne vom putea concentra pe restul anului fără ca echipa să fie îngrijorată şi fără ca presa să fie nevoită să pună întrebări despre asta. Aşa că voi încerca să scap de această problemă la un moment, probabil în prima parte a anului decât mai târziu", a declarat el pentru agenţia de presă Associated Press.

Hamilton debordează de optimism înaintea noului sezon şi, convins că a pus deoparte problemele personale care l-au măcinat anul trecut, este încrezător că poate câştiga fiecare cursă dacă va avea un monopost suficient de bun.

"Vreau să câştig fiecare cursă şi cred că pot.

Cred că am această abilitate. Dacă monopostul este acolo unde sperăm, nu există niciun motiv pentru care nu putem face asta. Singurul lucru care ne stă în cale este propria noastră minte şi obstacolele pe care ni le puten singuri în cale. Cel mai important lucru este să laşi aceste lucruri deoparte şi eu cred că am făcut asta. Mă simt bine, mă simt mai puternic decât acum câteva luni şi mai puternic decât la începutul anului trecut", a mai precizat el.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (6)

  • schumi mai sta un an
    6 0
  • Hamilton
    De la "probabil" pana la "cu siguranta" si de la "cred ca..."pana la "sunt sigur ca..." e drum lung iar bazandu-se pe lucruri aleatorii adica cele precedate de "daca" (ex.:"Dacă monopostul este acolo unde sperăm..." -deci monopostul face totul, caci el nu se simte in stare) nu va putea reusi decat lucruri de-o valoare mai mare dar de aceeasi natura (esecuri) ca cele de anul trecut (ciocniri cu "n" monoposturi si de "n" ori cu parapetii). L-as intreba "se simte bine, se simte mai puternic decat acum cateva luni si mai puternic decat la inceputul anului trecut"-sau mai al d...u decat a fost anul trecut cand sarea si la gatul echipei McLaren acuzandu-i de rasism? Nu-i asa domnule Mclaren_Mircea_1984, practicant de "sodomie de specie", ca nu am dreptate? =))
    7 3
  • Fratilor compatrioti...
    Bai da ce seamana asta cu Dan Diaconecu de pe "zero-tv" ce ranjeste intotdeauna ca prostu si se crede si se numeste exact ce nu e si ce nu e capabil sa fie...
    6 2
  • hamilton
    desi nu tin cu lewis tipu e an stare si merita sa mai ia un titlu.
    1 6
  • TESTE
    Stie cineva pe ce post v-or fi dufuzate testele de anul acesta?
    2 0
  • Rome Italy
    Hamilton
    Lewis este cel mai talentat pilot din f1 "nu zic eu asta.. doar am scris ce au zis cei care stiu cu adevarat ce inseamna Forumula 1"
    un mic exemplu Alex" Zanardi a zis - nu am vazut in viata mea un pilot cu talentul lui Hamilton
    Fernando Alonso - Hamilton este singurul pilot care cu o masina proasta poate sa tina pasul cu cei din varf
    Schumacher si mai departe.
    Vorbiti rau de el pentru ca va e ciuda ca nu il are
    echipa care va place voua
    Chiar si cel mai mare fan al echipei italiene Ferrari un om foarte in varsta a zis "baiatul asta tot timpul cand se urca in masina ma face sa sufar mult, este un pilot fantastic unul cum nu prea am vazut.
    Va doresc la toti o seara buna si sa castige cel mai bun va dau un sfat - lasati ura deoparte ciao
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru