Hamilton vrea să-şi prelungească contractul cu McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.11.2011
Lewis Hamilton a dezvăluit că intenţionează să-şi prelungească contractul cu McLaren scadent la finalul sezonului 2012, ipoteza agreată şi de şeful Martin Whitmarsh.

Actualul contract al lui Lewis Hamilton cu McLaren Mercedes urmează să expire la sfârşitul anului viitor, britanicul fiind considerat una dintre cele mai bune potenţiale achiziţii pentru echipele rivale în perspectiva sezonului 2013.

Chiar dacă anterior a avertizat că va părăsi echipa în cazul în care nu va avea la dispoziţie un monopost cu care să lupte constant pentru victorii, britanicul a dat primele semne că şi-a schimbat opinia.

"Pentru mine, anul viitor cel mai important lucru este să revin unde ar trebui să fiu, la performanţe bune, să câştig, să mă bucur de viaţă. Lucrurile devin mai bune şi vreau să continui pe această cale. Nu cred că se pune problema angajamentului meu faţă de echipă, aşa că nu mă grăbesc să fac ceva", a declarat el.

Totuşi, întrebat dacă este posibil să rămână la McLaren, el a continuat: "Da. Sunt încrezător în acceasta privinţă. (Şeful) Martin Whitmarsh mi-a vorbit deja despre prelungirea contractului la un moment dat când vom avea timp.

Dar cel mai important este să ne concentrăm pe sezonul următor".

La rândul său, Whitmarsh a confirmat că îşi doreşte ca Hamilton să rămână alături de echipă pe termen lung.

"A avut un sezon dificil comparativ cu standardele sale înalte, dar este la locul potrivit acum. Există o afecţiune puternică între el şi echipă şi sunt sigur că povestea de dragoste va continua pentru mulţi ani de acum înainte", a precizat el.

Jenson Button are deja contract cu McLaren pentru sezonul 2013, ca parte a unei înţelegeri pe termen lung a cărei durata exactă nu a fost precizată.

Via | SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru