Hartley a renuntat singur la postul de rezerva pentru Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.07.2009
Brendon Hartley a dezvaluit ca a renuntat de buna voie la postul de pilot de rezerva al echipelor Red Bull, intrucat doreste sa se concentreze pe competitiile in care concureaza.

Jaime Alguersuari a fost numit miercuri noul pilot de rezerva al celor doua echipe patronate Dietrich Mateschitz, Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso pentru tot restul sezonului 2009.

Red Bull a sustinut la vremea respectiva ca inlocuirea lui Hartley face parte din planul lui Mateschitz premergator noului sezon, insa neo-zeelandezul sustine ca a renuntat de buna voie la acest job pentru a se putea concentra pe competitiile in care concureaza in prezent.

Hartley concureaza in Formula Renault 3.5 Series si in Formula 3 Euro Series, motiv pentru care timpul sau liber este extrem de limitat.

"Acesta este motivul pentru care am decis sa ma opresc. Am invatat foarte multe facand treaba unui pilot de rezerva de F1 si a fost o experienta grozava pentru mine, dar daca as fi continuat ar fi insemnat sa nu am niciun weekend liber pana in noiembrie", a explicat el. "Am apreciat foarte mult ce am facut, dar nu am obtinut rezultate foarte bune in acest an, asa ca trebuie sa ma concentrez pe curse.

Jaime va avea ocazia sa invete acum, dar nu stiu ce sanse are sa se urce in masina".

Jaime Alguersuari, noul pilot de rezerva al celor de la Red Bull, este un spaniol in varsta de numai 19 ani care concureaza in prezent in World Series by Renault pentru Carlin Motorsport.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru