Hartley, pilot de rezerva pentru echipele Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.03.2009
Franz Tost a dezvaluit ca tanarul neo-zeelandez Brendon Hartley va fi pilotul de rezerva al celor doua echipe Red Bull in sezonul 2009.

Dupa ce Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais au fost confirmati la Scuderia Toro Rosso, iar noul monopost STR4 a debutat luni pe circuitul de la Barcelona, ultima necunoscuta din tabara echipei cu sediul la Faenza era numele pilotului de rezerva.

Pentru o lunga perioada de timp s-a vehiculat ca Takuma Sato are sanse foarte mari sa indeplineasca acest rol, insa japonezul a infirmat recent zvonurile.

In cele din urma, seful Franz Tost a dezvaluit luni seara ca Brendon Hartley, care anul trecut a concurat in Formula 3 Marea Britanie, va indeplini acest rol atat pentru Scuderia Toro Rosso, cat si pentru Red Bull Racing. "Vom imparti al treilea pilot. Este vorba despre Brendon Hartley, un pilot din piscina celor de la Red Bull, si cred ca suntem in siguranta si din acest punct de vedere", a explicat Tost in cadrul unui interviu acordat publicatiei britanice Autosport.

Comentarii (1)

  • :)
    "un pilot din piscina celor de la Red Bull"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru