Haug va părăsi funcţia de director de motorsport la Mercedes la sfârşitul anului

de Daniel Popescu
Joi, 13.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Norbert Haug a anunţat joi că va demisiona din funcţia de director al departamentului de motorsport Mercedes la sfârşitul acestui an după o carieră de 22 de ani la constructorul german.

Norbert Haug, omul care a supervizat revenirea constructorului Mercedes în Formula 1 în 1994 ca furnizor de motoare şi ulterior cu propria echipă din 2010, a dezvăluit joi că va părăsi compania Daimler la finalul acestui an.

În ultimii 22 de ani, Haug a fost directorul departamentului de motorsport al Mercedes, perioadă de timp în care monoposturile motorizate de germani au câştigat şase titluri mondiale şi 87 de curse.

Haug a a admis că unul dintre puţinele regrete pe care le are este că Mercedes nu a reuşit să obţină performante cu propria echipă de Formula 1.

Urmareste Automarket
"Aş dori să mulţumesc celui mai bun constructor auto din lume pentru 22 de ani, care nu au avut nici măcar un moment fără pasiune pentru mine.
Din 1991 am obţinut performanţe şi victorii incredibile, pentru care vreau să mulţumesc tuturor colegilor noştri. Din păcate, cu o singură victorie în 2012 de la fondarea echipei noastre în 2010, nu ne-am ridicat la înălţimea aşteptărilor. Totuşi, am făcut paşii potriviţi pentru a avea succes în viitor. Echipa noastră şi piloţii noştri vor face totul pentru a îndeplini aceste obiective"
, a declarat germanul într-un comunicat de presă.

Mercedes nu a anunţat încă numele celui care îl va înlocui pe Haug la conducerea departamentului de motorsport.

Via Mercedes

Comentarii (1)

  • ha ha ha
    A venit BMW in DTM si l-a dat afara. ;))
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru