Heidfeld ar putea fi pilot de teste McLaren in 2010

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.01.2010
Dupa ce toate optiunile pentru 2010 au cazut pe rand, Nick Heidfeld s-ar putea indrepta spre pozitia de pilot de teste McLaren.

Nick Heidfeld ar purtea ramane in Formula 1 in sezonul 2010 ca pilot de teste la McLaren. Desi informatia nu este inca publica, revista germana Auto Motor und Sport publica un interviu cu Martin Whitmarsh in care acesta da indicii legate de faptul ca pilotul german ar putea sa activeze in cadrul echipei conduse de acesta.

"Ne gandim la Nick si sunt surprins ca nu are o imagine foarte buna in presa din Germania", spune Whitmarsh, care a confirmat faptul ca germanul s-a aflat in calculele sale pentru acest sezon la McLaren.

Zvonul este cu atat mai probabil sa fie confirmat cu cat prima iesire pe circuit a monopostului MP4-25 va avea loc cu Gary Paffett la volan, acesta urmand sa isi continue insa in 2010 cariera din DTM, unde concureaza cu succes pentru Mercedes.

Nick Heidfeld se afla in Formula 1 de zece sezoane, germanul nereusind insa sa isi adjudece vreo victorie in Marele Circ pana in acest moment. Optiunile lui Heidfeld pentru acest sezon au cazut una cate una dupa ce Michael Schumacher a fost confirmat ca pilot la Mercedes GP si, apoi, McLaren, Sauber si Renault au anuntat ca prefera sa mearga pe mana altor piloti.

Taguri: Heidfeld, McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru