Hill: "Button şi Hamilton seamănă cu Prost şi Senna"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.07.2010
Damon Hill anticipează intensificarea luptei pentru titlu dintre Lewis Hamilton şi Jenson Button şi îi compară pe cei coechipieri cu Ayrton Senna si Alain Prost.

Cu numai câteva zile înainte de Marele Premiu al Marii Britanii, fostul campion mondial Damon Hill anticipează că etapa din acest weekend ar putea marca începutul adevăratei lupte pentru titlul mondial intre Lewis Hamilton şi Jenson Button.

Chiar dacă cei doi piloţi ai echipei McLaren nu au fost implicaţi în conflicte până în prezent, Hill crede că lucrurile se vor schimba curând, pe măsură ce sezonul se apropie de final.

"Button nu îl va lăsa pe Hamilton să se îndepărteze. Între cei doi piloţi britanici ai, probabil, celei mai bune maşini vom avea o luptă fascinantă şi foarte strânsă, grozavă pentru toată lumea. Până în acest moment a fost într-o stare premergătoare fieberii, dar va începe să fiarbă. Acesta ar putea fi începutul restului sezonului", a declarat britanicul pentru agenţia de presă Reuters.

În sprijinul afirmaţiilor sale, Hill a comparat stilurile de pilotaj ale lui Hamilton şi Button cu cele ale lui Ayrton Senna şi Alain Prost.

"Au stiluri de abordate total diferite.

Unul este ca Senna, iar celelalt ca Prost. Aşa că este ca broasca şi iepurele şi este o comparaţie nedreaptă să numeşti ţestoasa un pilot de F1", a mai precizat el.

Via | Reuters

Comentarii (3)

  • oare?
    poate ca button se apropie ca stil dde prost dar in nici un caz ca valoare. hamilton a inceput sa devina mai agresiv si arata ca merita sa castige dar button este tot asa de mediocru ca in ultimii ani numai ca acum are o masina care sa il duca, nimic mai mult.
    6 7
  • probabil ca nici Hamilton nici Button nu au aceeasi valoare cu Senna si Prost...dar Hamilton se apropie foarte mult iar viitorul e in fata sa...oricum niciunul nici celalalt nu sunt departe. Ca stil insa cred ca intradevar H se apropie de Senna iar B de Prost...
    6 4
  • Valoare
    ham si but nu se pot compara decat cu ei insisi, sa adaugi nume ca senna si prost pe langa ei , este prea mult, poate la sfarsitul cariei lor pot fi asemanati cu cineva dar nu cu senna si prost
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru