Hispania a primit acordul FIA de a participa în cursa de la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.05.2011
FIA a anunţat că Vitantonio Liuzzi şi Narain Karthikeyan vor concura în Marele Premiu al statului Monaco chiar dacă nu au efectuat niciun tur în calificări.

Hispania Racing nu a parcurs niciun tur în calificările de la Monte Carlo din cauza unor probleme de natură tehnică.

Mecanicii nu au reuşit să remedieze defecţiunile la monopostul lui Vitantonio Liuzzi după accidentul suferit în ultima sesiune de antrenamente, în timp ce indianul Narain Karthikeyan nu a putut ieşi pe traseu din cauza unor probleme la suspensii.

Conform regulamentului, niciunul dintre cei doi piloţi nu ar fi trebuit să ia startul în cursă, însă FIA a decis să le permită acestora accesul pe grila de start pe baza timpilor obţinute în antrenamente.

Via | FIA

Comentarii (4)

  • grila
    ultimele jaloane isi vor ocupa locul
    4 0
  • marian0904
    vesti proaste
    FIA face mari greseli admitand masini cu probleme. E evident ca HR nu are o masina la un nivel suficient de calitate daca nu pot face calificarile. Oricand o astfel de masina poate genera o tragedie. E foarte clar ca sunt echipe cu mari probleme financiare, care nu mai pot evolua in competitie. Daca si Renault are probleme inseamna ca treaba este groasa rau. Probabil echipele vor negocia la sange procentul de 75% din drepturile TV pentru a rezista, iar daca Bernie nu cedeaza oricum 4-5 echipe vor renunta.
    4 0
  • Schumy fan 4 ever
    hai ma, nu mai fiti rai... isi pastreaza oamenii cauciucurile... :))
    1 4
  • Troc
    Hispania a primit acceptul de a concura la Monaco pentru ca renuntat la protestul privind regulamentul evacuarilor
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru