Honda cauta solutii pentru salvarea echipei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.02.2009
Honda cauta in continuare solutii pentru a salva echipa de la inchidere, potrivit ultimelor informatii dezvaluite de publicatia Autosport.

Honda a anuntat luni dimineata ca nu a reusit inca sa gaseasca niciun cumparator serios pentru echipa, desi a primit mai multe oferte in acest sens.

Insa, la numai cateva ore distanta, site-ul fanilor Honda a anuntat ca echipa a fost salvata de catre un grup de manageri ai Honda condus de Ross Brawn, in timp ce Nick Fry ar fi urmat sa plece din structura de conducere a echipei.

Cu toate acestea, o sursa apropiata situatiei a declarat pentru publicatia Autosport ca aceste zvonuri sunt premature. Mai mult decat atat, cea mai probabila solutie va fi predarea echipei in mainile unui grup condus de Ross Brawn si Nick Fry, astfel ca plecarea celui din urma din cadrul echipei devine putin probabila.

Se pare ca managerii echipei au specificat inca dinaintea inceperii negocierilor ca sunt in cautarea unei solutii prin care sa salveze cat mai multe locuri de munca si sa ocupe locul 3 in clasamentul constructorilor.

Problema motoarelor este ca si rezolvata, intrucat Mercedes se afla in stand-by pentru a putea oferi unitati echipei in 2009.

Astfel, deadline-ul pentru luni despre care s-a vehiculat in presa internationala nu este real, constructorul german avand tot interesul sa astepte finalizarea negocierilor pentru salvarea echipei.

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Locul 3 in clasamentul constructorilor :))))
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :PPPPP cu Nick Fry.... este cel putin imposibil si improbabil :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru