Honda confirma negocierile cu Virgin Group

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.02.2009
Honda a confirmat in mod oficial ca se afla in negocieri cu Virgin Group in privinta achizitionarii echipei.

Numele companiei Virgin Group a aparut pentru prima oara in atentia cazului Honda la inceputul acestei saptamani, iar informatia a fost confirmata in aceasta dimineata de o sursa apropiata echipei.

Intrucat vestile s-au raspandit in presa online, Hopnda a decis sa spulbere misterul, confirmand oficial ca negociaza cu compania britanica. In plus, japonezii sustin ca se afla in negocieri si cu alte companii.

"Negociem cu mai multi cumparatori pentru echipa de Formula 1, printre care se afla si Virgin Group", a declarat un purtator de cuvant al constructorului japonez, care a refuzat sa nominalizeze si celelalte companii implicate.

"Urmarim indeaproape negocierile pentru a fi la timp pe grila de start de la Melbourne. Discutam intens optiunile, inclusiv gasirea unui cumparator", a declarat un alt oficial al Honda care a preferat sa ramana anonim.

Acesta din urma a confirmat ca echipa va fi pur si simplu dizolvata in cazul in care Honda nu va gasi un cumparator, eliminand astfel speculatiile potrivit carora japonezii ar fi dispusi sa finanteze echipa pentru cel putin 4 curse. 

Via | AFP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru