Honda neaga negocierile cu Carlos Slim

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.12.2008
Ross Brawn a negat ca Honda Racing este in negocieri cu miliardarul Carlos Slim pentru achizitionarea echipei.

Publicatia italiana La Stampa a declansat in weekendul care tocmai a trecut zvonul potrivit caruia miliardarul mexican Carlos Slim a ajuns la o intelegere pentru achizitionarea echipei Honda Racing.

Lucrurile s-au lamurit duminica seara, cand agentia de presa AFP a dezmintit stirea citand o sursa apropiata mexicanului.

Ulterior, informatiile au fost negate in mod oficial si de sefii echipei Honda, Ross Brawn marturisind pentru publicatia britanica Daily Telegraph ca ar fi vrut ca povestea sa fie adevarata. "Mi-ar fi placut foarte mult sa fie adevarat, dar sunt doar speculatii din partea presei. A fost doar unul dintre acele zvonuri care si-a dezvoltat o viata pe cont propriu", a precizat seful japonezilor. "A existat un interes urias. Am ajuns in stadiul in care trebuie sa filtram ofertele serioase si mai putin serioase. Suntem cu totii optimisti ca se va intampla ceva".

La randul sau, Nick Fry, CEO-ul Honda, a adaugat ca exista cateva oferte concrete pentru preluarea echipei. "Nu ar fi potrivit sa comentez despre potentialii cumparatori ai echipei, dar eu si Ross Brawn suntem incantati de nivelul si calibrul celor interesati de echipa si speram sa ajungem la un deznodamant pana la finalul lunii ianuarie.

Intre timp, pregatirile pentru Melbourne continua", a explicat britanicul.

In cele din urma, zvonurile legate de achizitionarea echipei de catre Slim au fost negate inclusiv de miliardarul mexican. "Carlos Slim nu a achizitionat si nu poarta niciun fel de negocieri cu echipa Honda Racing. Toate informatiile despre acest subiect sunt lipsite de o baza solida si sunt complet false", se arata intr-un comunicat de presa al Escuderiei Telmex.

Comentarii (1)

  • HONDA NEAGA NEGOCIERILE CU CARLOS SLIM
    As fi tare curios daca se va materializa negocierile cu CARLOS SLIM la sfarsitul sezonului 2009. Precum si in ce fel vor primii pilotii echipei HONDA achizionarea acestei echipe de catre miliardarul mexican
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru