Honda: "Nu exista cumparatori pentru echipa"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.02.2009
Honda a dezvaluit luni dimineata ca nu exista niciun cumparator serios pentru echipa de Formula 1.

In ciuda numeroaselor speculatii din ultima perioada legate de viitorul echipei Honda in Formula 1, sefii companiei japoneze au dezvaluit luni ca nu a primit nicio oferta serioasa de achizitionare a team-ului.

In urma unei intalniri cu Consiliul Director, Takeo Fukui, CEO-ul Honda, a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca nu exista sperante foarte mari ca echipa va fi vanduta.

"Sunt mai multe oferte pentru echipa, dar nu am vazut inca niciun cumparator serios. Procesul de vanzare este dificil", a declarat Fukui citat de agentia de presa Reuters.

Declaratiile lui Fukui vin la mai putin de 24 de ore dupa ce Bernie Ecclestone a declarat ca Honda a refuzat oferta sa de preluare a echipei pentru o suma vehiculata de 112 milioane de euro. Mai mult decat atat, Richard Branson, patronul Virgin Group, a sugerat sambata ca nu este interesat sa intre in Formula 1 in acest moment, desi compania britanica a fost creditata anterior cu sanse reale de a salva echipa de la inchidere.

O alta problema majora pentru Honda Racing este presupusul deadline al celor de la Mercedes, care au impus celor de la Honda sa anunte cel tarziu astazi daca pot garanta achizitionarea de motoare de la constructorul german.

In contextul in care in ultimele trei zile toate oportunitatile de salvare a echipei au esuat, devine din ce in ce mai probabil ca Honda sa inchida complet echipa, Formula 1 urmand sa numere pe grila de start doar 18 monoposturi.

Taguri: Honda, vanzare

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru