Honda: "Nu exista niciun deadline"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.01.2009
Un purtator de cuvant al Honda Racing a negat existenta unui deadline pentru 31 ianuarie in ceea ce priveste cumpararea echipei.

Anterior, s-a vehiculat ca Honda a stabilit un termen limita pentru 31 ianuarie 2009 pentru ca echipa sa isi gaseasca un nou proprietar.

In caz contrar, constructorul japonez urma sa inchide echipa si sa renunte la planurile de a gasi un cumparator, lasand Formula 1 cu numai 9 echipe in competitie. Cu toate acestea, un purtator de cuvant al echipei japoneze a negat aceste speculatii.

"Nu va bazati prea mult pe speculatiile referitoare la termenul limita. Munca la masina noastra de curse este in plina desfasurare. Suntem optimisti, dar nu putem face comentarii pentru o perioada de timp", a explicat purtatorul de cuvant.

Comentarii (2)

  • hmm
    eu nu cred k o sa cumpere cineva honda...voi ce ziceti?
    0 0
  • da sigur...
    da ma.. lucreaza la masina.. de-aia s-au retras.. ca sa lucreze la masina.. daca cineva cumpara honda si totusi participa in campionat cred ca o sa fie cea mai slaba masina...care ramane cu 4-5 tururi in urma in fiecare cursa :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru