Honda sugereaza ca va vinde echipa

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.03.2009
O sursa din cadrul Honda a sugerat ca japonezii sunt foarte aproape de a vinde echipa, un anunt oficial urmand sa fie facut in curand.

Posibilitatea ca Honda Racing sa fie preluata de Ross Brawn si Nick Fry prinde din ce in ce mai mult contur, dupa ce o sursa din interiorul companiei a dezvaluit ca echipa este foarte aproape sa fie vanduta.

"Honda a depus eforturi pentru a evita cel mai rau scenariu de a inchide echipa. Compania si echipa noastra vor fi capabile sa faca un anunt in viitorul apropiat", a declarat sursa pentru publicatia locala Yomiuri.

Initial, s-a vehiculat ca Honda va testa noul monopost pentru sezonul urmator in aceasta saptamana pe circuitul de la Silverstone, insa publicatia Autosport sustine ca japonezii s-au razgandit in ultimul moment.

Indiferent de stadiul negocierilor, Honda va fi nevoita sa faca un anunt oficial in mai putin de patru saptamani, intrucat noul sezon competitonal debuteaza pe 27 martie cu antrenamentele libere de la Melbourne.

Via | AFP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru