Hulkenberg exclude plecarea de la Sauber după cursa din Ungaria

de Daniel Popescu
Joi, 25.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg a negat zvonurile din presa internaţională potrivit cărora urmează să fie înlocuit la Sauber de pilotul de rezervă Robin Frijns începând cu Marele Premiu al Belgiei.

Vorbesc cu o serie de oameni, inclusiv cu Sauber, dar nu am decis nimic pentru 2014.

Nico Hulkenberg
Pilot Sauber
Nico Hulkenberg este liber să plece în orice moment de la Sauber după ce a activat o clauză contractuală pentru că a primit cu întârziere salariul, iar presa internaţională a speculat că acest lucru s-ar putea petrece chiar după Marele premiu al Ungariei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Ipoteza a apărut ca urmare a faptului că pilotul de rezervă al celor de la Sauber, Robin Frijns, a fost concediat de la actuala sa echipă din GP2 pentru că nu şi-a mai putut finanţa locul în competiţie. Totuşi, germanul a negat aceste informaţii şi dă asigurări că va rămâne la Sauber până la sfârşitul sezonului.

"Este o prostie. Am citit despre asta pe pagina mea de Twitter unde oamenii îmi pot scrie. Erau mulţi oameni care discutau, dar pentru mine a fost mai mult ceva de genul 'de unde a apărut asta'", a declarat germanul reporterilor prezenţi pe circuitul de la Hungaroring.

În schimb, Hulkenberg nu ştie pentru ce echipa va concura anul viitor, însă nu exclude posibilitatea de a continua alături de Sauber şi în 2014.

"În acest moment nu ştiu.

Analizez toate opţiunile posibile, dar nu am decis încă nimic, aşa că este o decizie pe care trebuie să o iau pe termen lung. Vorbesc cu o serie de oameni, inclusiv cu Sauber, dar nu am decis nimic", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru