Hulkenberg: "Force India este cea mai bună opţiune pentru 2011"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 09.12.2010
Nico Hulkenberg susţine că Force India reprezintă cea mai bună opţiune pentru a rămâne în Formula 1 în 2011, însă a admis că luptă pentru acest loc este acerbă.

Nico Hulkenberg este în pericol să rateze prezenţa pe grila de start a Formulei 1 în sezonul următor, după ce a fost îndepărtat de Williams pe considerente financiare.

Situaţia germanului este complicată de faptul că aproape toate echipele şi-au stabilit deja liniile de piloţi, Force India fiind practic cea mai bună soluţie.

"Force India este cea mai bună opţiune, dar nu este niciun secret că mulţi piloţi încearcă să obţină un loc acolo. Vorbim cu ei, dar trebuie să aşteptăm şi să vedem ce se întâmplă. În acest moment nu sunt sigur (n.r - că voi fi în F1 anul viitor). Sper şi muncim din greu pentru a obţine o înţelegere, dar nu este un secret că nu sunt multe locuri disponibile. Speranţa există şi nu am renunţat. Sper să vă pot da un răspuns pozitiv foarte curând, înainte de Crăciun", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Hulkenberg a fost înlocuit la Williams de Pastor Maldonado şi, chiar dacă admite ca acest lucru este într-un fel surprinzător, germanul a sugerat că ştie motivele care au stat la baza acestei decizii.

"Pole position-ul din Brazilia a fost ceva ce Williams nu a mai gustat de ani de zile, dar un tur nu schimbă cursul istoriei.

Au existat semne înainte că se fabrică ceva, pentru că echipa a amânat repetat discuţiile, aşa că am înţeles că se întâmpla ceva. Cu toate acestea, mi-ar fi plăcut să rămân la ei. Din exterior pare greu de înţeles, dar trebuie să fi existat circumstanţe în cadrul echipei care au necesitat un asemenea pas", a mai precizat el.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru