Hulkenberg: "Lipsa de experienţă a piloţilor nu va fi o problemă pentru Sauber"

de Daniel Popescu
Vineri, 21.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg consideră că experienţa limitată a sa şi a coechipierului Esteban Gutierrez nu va reprezenta o problemă pentru Sauber.

Sauber va abirda sezonul 2013 cu o linie complet nouă de piloţi alcătuită din Nico Hulkenberg şi Esteban Gutierrez.

Dintre aceştia, doar Hulkenberg a mai concurat până acum în Formula 1 pentru Force India, însă germanul nu crede că lipsa de experienţă va afecta Sauber în sezonul următor.

"Nu, pentru că aduc propriul bagaj de experienţă. Sigur, este un monopost nou pentru mine, dar fiecare echipă va avea de asemenea un monopost nou cu care trebuie să te obişnuieşti. Aşa că nu cred că va fi un handicap major", a declarat germanul pentru publicaţia elveţiană Blick.

Urmareste Automarket
Presa internaţională anticipează că Hulkenberg va deveni rapid liderul celor de la Sauber în contextul în care Gutierrez este debutant, însă pilotul german insistă că pleacă de o poziţie de egalitate cu coechipierul său.

"Nu văd diferenţa.

Este un fapt dovedit că pe hârtie am mai multă experienţă decât Gutirrez, dar nu mă văd într-un rol diferit de cel pe care l-am avut la Force India. Până la urmă, sunt aici pentru a câştiga cât mai multe puncte posibil. Dacă eşti sau nu liderul echipei nu are prea mare importanţă", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (1)

  • la inceput sar putea dar pe parcurs nu cred co o sa mai fie
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru