Hulkenberg nu garantează podiumuri pentru Sauber în 2013

de Daniel Popescu
Marti, 08.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg a refuzat să garanteze că va obţine podiumuri la Sauber în sezonul 2013, chiar dacă echipa a înregistrat asemenea performanţe anul trecut.

Sauber a fost una dintre surprizele plăcute ale sezonului precedent după ce a obţinut patru podiumuri prin Sergio Perez şi Kamui Kobayashi, iar mexicanul, plecat între timp la McLaren, şi-a exprimat încrederea că elveţienii vor putea chiar să câştige curse în sezonul care va începe în luna martie.

Cu toate acestea, Nico Hulkenberg, proaspăt sosit la echipă de la Force India, a refuzat să garanteze că va putea obţine podiumuri pentru Sauber, chiar dacă anticipează rezultate pozitive în nouă campanie.

"Nu aş vorbi despre podiumuri în acest moment, pentru că este prea devreme. Nimeni nu ştie cum vor fi monoposturile. Dar văd că există potenţial acolo şi sper să putem obţine lucruri bune împreună, indiferent despre ce va fi vorba", a declarat germanul pentru publicaţia britanică Autosport.

Urmareste Automarket
Contractul lui Hulkenberg cu Sauber este valabil numai pentru sezonul 2013,  presa internaţională speculează că viitoarea sa destinaţie este Ferrari, iar germanul a fost inclus recent şi pe lista celor de la Red Bull.
Chiar dacă provocarea de a lupta pentru o echipă de top este semnificativ mai mare, Hulkenberg crede că s-ar acomoda rapid la una dintre pretendentele la titlul mondial.

"Cred că va fi o situaţie nouă când voi urca într-un monopost de top şi este evident că voi avea parte de mai multă atenţie. Voi avea nevoie de ceva timp pentru a învăţa şi a mă adapta, dar cred că m-aş putea descurca", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • FanFeRRari
    Mda , in curse NIMIC nu e garantat .
    7 0
  • As vrea sa-l vad intr-un Ferrari sau un RedBull rupand gura targului, fie si numai pentru a-l intreba pe Ol' Papa Frank unde dracu' i-a disparut flerul lui pentru piloti...ca de la un timp incoace numai gherle a dat in deciziile aferente.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru